Timelapse-video

Timelapse is een ideale methode om de tot-stand-koming van een project, op een levendige en dynamische wijze te presenteren. Met een speciale camera leggen wij een project van begin tot eind vast. Deze camera is in staat gedurende een lange periode opnamen te maken. De beelden worden vervolgens versneld afgewerkt. Op deze manier kan een project, dat in werkelijkheid uren, dagen of zelfs weken duurt in een paar minuten in beeld gebracht worden. Timelapse wordt ook veelvuldig ingezet om ontwikkelingen te monitoren.

Waar kun je timelapse-video voor gebruiken? Denk aan bijvoorbeeld:

Bouw:
Laat zien hoe een nieuwbouwproject van de grond af wordt opgebouwd in een aantal maanden tijd. Of er wordt een gebouw gerenoveerd: van de beginsituatie tot de verandering en het uiteindelijke eindresultaat wordt alles vastgelegd.

Evenement:
Breng de opbouw, het evenement en het afbreken van het evenement eenvoudig in beeld. Tijdens de drukste periode van het jaar het verloop laten zien van het aantal bezoekers in een recreatie- of vakantiepark.

Constructie:
Breng de opbouw van de installatie van een nieuwe productielijn of machine in beeld. Laat zien hoe een auto van het begin tot eind opnieuw wordt opgebouwd.

Tuinbouw:
Denk aan de monitoring van de groei van planten in de tuinbouw. Of de opkomst van zaden en de groei van planten in een kas.

Uitlegvideo: wat is een timelapse-video?

Voorbeelden van timelapse-video’s.

Wij hebben ruime ervaring in het maken van timelapse-video’s, van zowel grootschalige als kleinschalige projecten. Ook benieuwd wat een timelapse-video kost? Neem dan contact met ons op.

Interesse gewekt?