Webinar | Livestream | Online talkshow

Corona of geen Corona: Er is altijd iets te delen met je doelgroep. Want je wil in in gesprek blijven met je medewerkers, klanten of prospects. Dat kan prima met een webinar. In de studio of op locatie!

Door een professioneel webinar te organiseren kom je betaalbaar én interactief in contact. Verder is een online webinar is een effectieve tool voor B2B-marketing. Heel handig natuurlijk maar een webinar kost ook veel tijd en voorbereiding om in elkaar te zetten. Het organiseren van een webinar vraagt om een serieuze tijdsinvestering, vooral de eerste keer. Wij helpen je hier graag bij! Door onze jarenlange ervaring in de TV-branche bieden we technische begeleiding en infrastructuur gedurende het gehele webinar. Wij hebben alles in huis om Corona-proof een succesvol webinar te faciliteren. 

Een webinar kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk aan, het in contact komen met je klant, interne doeleinden, een product of service lancering, ga zo maar door. Vervolgens is het zaak om een juiste presentator te kiezen die je webinar zal lijden. 

Een webinar kan altijd aangevuld worden met PowerPoint slides om zaken te visualiseren, of zelfs presentatie video’s die al eerder opgenomen kunnen worden in de studio. 

Green screen presentatie

Presentatie door 1 of max. 2 personen, in studio vóór de greenwall met een eigen presentatie in de ‘achtergrond’.

Studio webinar

Live ‘talkshow’ webinar door presentator/moderator met 1 of 2 tafelgasten bij PJP Film & Studio in huis.

Talkshow op locatie

Live show/webinar op locatie met meerdere tafelgasten, meercamera setup, dynamisch schakelen en uitgebreide crew voor camera, regie en geluid.
Scroll naar top