Webinar | Livestream | Online talkshow

Er is altijd iets te delen met je doelgroep. Want je wil in gesprek blijven met je medewerkers, klanten of prospects. Dat kan prima met een webinar. In de studio of op locatie!

Een professioneel webinar is een betaalbare en interactieve manier om in contact te komen. Het is ook een effectieve tool voor B2B-marketing. Het organiseren van een webinar vergt echter veel tijd en voorbereiding. Vooral als het de eerste keer is, kan het een serieuze tijdsinvestering zijn. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om te helpen! Met onze jarenlange ervaring in de televisiebranche bieden wij technische begeleiding en infrastructuur gedurende het hele webinar. Wij hebben alles wat nodig is om een succesvol webinar te faciliteren. 

Een webinar kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk aan, het in contact komen met je klant, interne doeleinden, een product of service lancering, ga zo maar door. Vervolgens is het zaak om een juiste presentator te kiezen die je webinar zal lijden. 

Een webinar kan altijd aangevuld worden met PowerPoint slides om zaken te visualiseren, of zelfs presentatie video’s die al eerder opgenomen kunnen worden in de studio. 

Talkshow op locatie

Webinar/talkshow op locatie met meerdere tafelgasten en uitgebreide crew voor camera, regie en geluid.

Studio webinar

Live ‘talkshow’ webinar door presentator/moderator met 1 of 2 tafelgasten bij PJP Film & Studio in huis.

Green screen presentatie

Presentatie door 1 of max. 2 personen, in studio vóór de greenwall met een eigen presentatie in de ‘achtergrond’.
Scroll naar boven