De Zorggroep

De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Ze hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij de mensen thuis. De cliënt staat centraal.

Voor het welzijn van de bewoners op de locaties van De Zorggroep is de inzet van vrijwilligers heel belangrijk. Zij leveren een aanvulling op de zorg door professionals en mantelzorgers. Er zijn continu vrijwilligers nodig. In samenspraak met de procesbegeleiders vrijwilligers hebben wij films geproduceerd die belangstellenden laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de vrijwilliger zelf. “Video is een mooi middel om een groot publiek aan te spreken. En als vrijwilligers dan zélf vertellen hoe fijn ze het vinden dat ze iets kunnen betekenen voor een ander, dan legt dat natuurlijk meer gewicht in de schaal dan dat wij dat zelf zouden doen. Men ziet dan ook hoe laagdrempelig het is.” Aldus Jeanine van Emmerik van De Zorggroep.

“De procesbegeleiders vrijwilligers zijn heel enthousiast. Ze vinden dat de filmpjes een mooi beeld geven van de werkelijkheid. Veel mensen zullen zich herkennen in de geïnterviewden, die aangeven wat hun drijfveer is. PJP is inhoudelijk deskundig, ze hebben oog voor detail en denken goed mee. Bovendien zijn de lijnen kort. We doen al enige tijd zaken met PJP, en dat naar volle tevredenheid.”

Video werk.

Scherm­afbeelding 2023-10-12 om 09.15.07
Klantcase ROCKWOOL®
ROCKWOOL
2021-01_PJP_BravoCollege_-001
LVO Weert
LVO Weert
Schermafbeelding-2021-02-02-om-09.42.50
Documentaire ‘In het hart geraakt’ over Corona in Kessel
Ondernemers Kessel
Scroll naar boven