Bedrijfsfilm, testimonial of wervingsfilm?

Video is een onmisbaar onderdeel van succesvolle marketing en communicatie. We weten dat audiovisuele content beter verwerkt wordt door onze hersenen. We zien dat beeld beter werkt op social media. En we ervaren dat iedereen tegenwoordig 24/7 beeld kan maken én delen. In die dynamiek opvallen, dát is de kunst. De kijktijd van de kijker gegund krijgen, dáár gaan wij voor.

Want hoewel video óns leven is, beseffen we maar al te goed dat we video maken om joú te helpen om je doelen te realiseren. Of dat nu naamsbekendheid of een beter imago is, nieuwe klanten of meer omzet óf nieuwe medewerkers en trots personeel. Als dat doel scherp is, gaan we aan de slag met de mens achter het verhaal. Wie gaan we aanspreken? Wie gaan we in beeld brengen? En hoe helpen we hem of haar om te excelleren voor de camera? Pas als die vragen beantwoord zijn, komt de beste techniek om de hoek kijken.

Met die mix van een scherp doel, mensen op hun gemak en moderne techniek slagen we erin om video’s te maken die werken. Welk soort video’s dat ook zijn.

Bedrijfsfilm

Hét audiovisuele visitekaartje van je bedrijf

Promo

Je dienst of product zo aantrekkelijk mogelijk in beeld gebracht.

Wervingsvideo

Ideale tool voor je HR-afdeling. 

Instructievideo

Laten zien hoe iets werkt.

Testimonial

De ervaringen van klanten delen met prospects en andere klanten.

Timelapsevideo

De totstandkoming van een project levendig in beeld.

Animatie video

Complexe processen eenvoudig in beeld gebracht. 

Videomontage-service

Wij helpen je om van eigen beelden een bruikbare video te maken.

Scroll naar top