Bedrijfsfilm, testimonial of wervingsfilm?

We zijn vaak aan het filmen op locatie. We hebben een arsenaal aan materiaal tot onze beschikking waarmee we kunnen filmen op de meest uiteenlopende plekken. Of het nu gaat om een drukke straat in de stad, een prachtig natuurgebied of een historisch gebouw: wij weten altijd de juiste sfeer op beeld vast te leggen.

Als je kijkt naar onderstaande video’s, zie je verschillende video’s die we op locatie hebben opgenomen. We laten daarmee zien wat wij zo goed kunnen: de sfeer van jouw locatie op beeld vangen. De locatie is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van de film. Bedenk daarom vantevoren welke locatie geschikt is voor je video.  

We maken video’s om joú te helpen je doelen te realiseren. Of dat nu naamsbekendheid of een beter imago is, nieuwe klanten of meer omzet óf nieuwe medewerkers en trots personeel. Als dat doel scherp is, gaan we aan de slag met de mens achter het verhaal. Wie gaan we aanspreken? Wie gaan we in beeld brengen? En hoe helpen we hem of haar om te excelleren voor de camera? Pas als die vragen beantwoord zijn, komt de beste techniek om de hoek kijken.

Met die mix van een scherp doel, mensen op hun gemak en moderne techniek slagen we erin om video’s te maken die werken. Welk soort video’s dat ook zijn.

Bedrijfsfilm

Hét audiovisuele visitekaartje van je bedrijf

Promo

Je dienst of product zo aantrekkelijk mogelijk in beeld gebracht.

Wervingsvideo

Ideale tool voor je HR-afdeling. 

Instructievideo

Laten zien hoe iets werkt.

Testimonial

De ervaringen van klanten delen met prospects en andere klanten.

Timelapsevideo

De totstandkoming van een project levendig in beeld.

Animatie video

Complexe processen eenvoudig in beeld gebracht. 

Videomontage-service

Wij helpen je om van eigen beelden een bruikbare video te maken.

Scroll naar boven