Timelapse video

Timelapse is een ideale methode om de tot-stand-koming van een project op een levendige en dynamische wijze te presenteren. 

Met een speciale camera leggen wij een project van begin tot eind vast. Deze camera is in staat gedurende een lange periode opnames te maken. De beelden worden vervolgens versneld afgewerkt. Op deze manier kan een project, dat in werkelijkheid uren, dagen of zelfs weken duurt in een paar minuten in beeld gebracht worden. Timelapse wordt ook veelvuldig ingezet om ontwikkelingen te monitoren.

 

Waar kun je timelapse-video voor gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan:

Bouw: Laat zien hoe een nieuwbouwproject van de grond af wordt opgebouwd in een aantal maanden tijd, of wanneer er een gebouw wordt gerenoveerd. Van de beginsituatie tot het uiteindelijk eindresultaat wordt alles vastgelegd.

Evenement: Breng de opbouw, het evenement en het afbreken van het evenement eenvoudig in beeld. Of laat de drukste periode van het jaar zien door het verloop te laten zien van het aantal bezoekers in bijvoorbeeld recreatie- of vakantiepark. 

Constructie: Breng de opbouw van de installatie van een nieuw productielijn of machine in beeld of laat zien hoe een auto van het begin tot eind opnieuw wordt opgebouwd.

Tuinbouw: Denk aan monitoring van de groei van planten in de tuinbouw of de opkomst van zaden en de groei van planten in een kas.

Hoe gaan wij te werk?

Content uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk. Iedere klant is natuurlijk uniek, en zo benaderen we ook iedere video. Geen video is hetzelfde en door de verschillende specialismen in huis kunnen we snel en doeltreffend te werk gaan. Samen in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij zorgen voor de koffie!

Timelapse projecten.

Scroll naar boven