Fancom

Fancom is dé marktleider in het bijstaan van pluimveehouders, varkenshouders en champignontelers in het verbeteren van de stalprocessen. Met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 200 distributeurs, agentschappen en partners is Fancom overal ter wereld aanwezig. Door middel van klimaat-, voer- en biometrische systemen, sensoren en computers zorgen zij voor een verbetering van de leefomgeving van de dieren en een verhoging van het bedrijfsresultaat. 

Ter ondersteuning van de online marketing activiteiten is Fancom op zoek gegaan naar een strategische partner die hen kon helpen met verschillende videoproducties zoals videotestimonials, productvideo’s, instructievideo’s en promotievideo’s. 

De samenwerking met PJP is heel goed. Wat wij het meest waarderen in de samenwerking is het meedenken en het onophoudelijke streven van PJP naar een topproductie. als wij het zelf al heel goed vinden, zal PJP nog een stapje verder gaan om het eindresultaat nog beter te maken. Heel vaak komt PJP met nieuwe ideeën en suggesties om nieuwe dingen uit te proberen. Ook de samenwerking in de studio met de ingesproken video’s is super. Mensen vinden het altijd spannend om een persoonlijke video te maken, maar PJP weet mensen altijd op hun gemak te stellen en het beste eruit te halen. Alle mensen die zo’n video hebben gemaakt zijn na afloop heel erg enthousiast over het eindresultaat en vonden het erg leuk om te doen.” 

”PJP is echt een partner als het gaat om videoproducties. Niet alleen doen zij wat er gevraagd wordt, maar zij denken ook mee en zetten hun kennis en ervaring in voor het beste eindresultaat.” – Anja Theeuwen, Marketing Communicatie Fancom. 

Video werk.

Scherm­afbeelding 2023-10-12 om 09.15.07
Klantcase ROCKWOOL®
ROCKWOOL
2021-01_PJP_BravoCollege_-001
LVO Weert
LVO Weert
Schermafbeelding-2021-02-02-om-09.42.50
Documentaire ‘In het hart geraakt’ over Corona in Kessel
Ondernemers Kessel
Scroll naar boven