SPGPrints

Met ruim 1.600 medewerkers wereldwijd is SPGPrints dé wereldwijde marktleider op het gebied van geavanceerde druksystemen en gebruiksgoederen voor de textiele- en grafische drukindustrie. SPGPrints heeft 15 vestigingen verspreid over Nederland, Verenigd Koninkrijk, India, China, Brazilië en Oostenrijk. Hoewel de hoofdvestiging in Boxmeer is, wordt 99% van de omzet in het buitenland gerealiseerd.

Met in de inzet van videomarketing laat SPGPrints meer van zijn processen zien en hoe hun printers bij hun klanten gebruikt worden. Dit wordt aan de hand van online cases op de website en social media kanalen gedeeld.

’We zijn begonnen met de beursuitnodigingen voor klanten vóór het groene scherm in de studio. Daarna hebben we PJP gevraagd voor een 2-tal customer-testimonials te maken op locatie waarvan één in Portugal en één in Turkije. Later hebben we ook nog een company video van onze vestiging in Oostenrijk laten maken. De producties bevielen zo goed dat we méér en intensiever met ze zijn gaan samen werken. In 2019 is er zelfs een raamcontract opgesteld.’’  verteld Jos Notermans van SPGPrints.

‘’Iedereen binnen het bedrijf is heel positief over de verfrissende video’s en de stijl van filmen. PJP denkt goed mee in wat wij willen. Na een relatief korte samenwerkingstijd hebben we al het gevoel dat het onze ‘huisfilmers’ zijn die onze business snappen en dus weten wat ze moeten filmen en welk verhaal wij willen overbrengen naar onze klanten.’’

Jos Notermans – commercial manager SPGPrints – Boxmeer

Video werk.

Scherm­afbeelding 2023-10-12 om 09.15.07
Klantcase ROCKWOOL®
ROCKWOOL
2021-01_PJP_BravoCollege_-001
LVO Weert
LVO Weert
Schermafbeelding-2021-02-02-om-09.42.50
Documentaire ‘In het hart geraakt’ over Corona in Kessel
Ondernemers Kessel
Scroll naar boven