Instructievideo

Het internet is een onmisbaar kanaal geworden om je klanten te bereiken. Een product of apparaat vraagt soms wat extra uitleg, help daarom jouw klant met een eenvoudige instructievideo. Een goede instructievideo kan je klant tijd en geld besparen. Help je klant op weg door het plaatsen van je video op YouTube, je website of social media kanalen.

 

Het is verstandig om verschillende versies van je instructievideo te maken voor verschillende doeleinden. Meestal maken we een lange versie voor presentaties of instructies en een verkorte versies voor bijvoorbeeld de website of social media. Wij nemen het gehele productieproces uit handen. Van de eerste conceptontwikkeling tot de opnames en van montage tot en met het uploaden van het definitieve videofile naar internet, klaar voor gebruik. 

Hoe gaan wij te werk?

Content uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk. Iedere klant is natuurlijk uniek, en zo benaderen we ook iedere video. Geen video is hetzelfde en door de verschillende specialismen in huis kunnen we snel en doeltreffend te werk gaan. Samen in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij zorgen voor de koffie!

Instructievideo projecten.

Scroll naar boven