Bedrijfsfilm

PJP Film & Studio is specialist in dit vakgebied en zorgt altijd voor een pakkende bedrijfsfilm of promotiefilm die de kijker tevens een goede (eerste) indruk geeft. Wij nemen het gehele productieproces graag uit handen. Van de eerste conceptontwikkeling tot de opnames en van de montage tot en met het uploaden van de definitieve videofile naar internet. U vraagt, wij draaien!

Bedrijfsfilm laten maken

Promotiefilm laten maken

Een goede bedrijfsfilm is het visitekaartje van je bedrijf. Je geeft ermee een (vaak eerste) indruk van je bedrijf, je producten en/of diensten. Een bedrijfsfilm gaat vaak over processen en moet vooral helder zijn en géén ruimte laten voor eigen interpretatie bij de kijker. Dit is je kans om echt te laten zien wie je bent. Maar gebruik je een bedrijfsfilm als introductie tijdens presentaties of beurzen, dan is een meer diepgaande video ideaal.

De term zegt het eigenlijk al; met een promotiefilm doe je iets promoten, een (nieuw) product, locatie of bijvoorbeeld een dienst. Een promotiefilm is een zeer geschikt communicatiemiddel om aan te tonen wat jou onderscheidt van je concurrentie. Je laat zien wat het product of de dienst voor jouw klant kan betekenen.

De juiste lengte

In algemene zin verkopen wij ‘kijktijd’, hoe beter je video des te langer wordt er naar gekeken. De lengte van je bedrijfsfilm is afhankelijk van het platform waar je je film publiceert. In het geval van (de meeste) social media ben je gebaat bij een korte video. Wil je met je bedrijf of onderneming op YouTube goed gevonden worden? Dan ben je gebaat bij meer ‘viewtime’.

Hoe gaan wij te werk?

Content uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk. Iedere klant is natuurlijk uniek, en zo benaderen we ook iedere video. Geen video is hetzelfde en door de verschillende specialismen in huis kunnen we snel en doeltreffend te werk gaan. Samen in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij zorgen voor de koffie!

Bedrijfsvideo projecten.

Scroll naar boven