Videomarketing

Video speelt een belangrijke rol in marketing en communicatie. Wij helpen je om video zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. Intern en extern. Dat doen we aan de hand van het bouwstenenprincipe.

Want eenmaal geschoten beelden zijn op vele manieren in te zetten. De ene keer gemonteerd tot een korte commercial en de andere keer helpen we je om met video je PowerPoint beeldender te maken. Je YouTube kanaal inrichten? Ook dat nemen we mee in onze totaalaanpak. En samen met professionele partners op het gebied van marketing, communicatie en fotografie kunnen we je ook helpen om het bredere verhaal goed neer te zetten. Vanuit een goed periodiek gesprek over video helpen we je om je audiovisuele strategie te bepalen, te organiseren én uit te voeren.

Wil je meer weten of leren over videomarketing? Volg dan een workshop of vraag een demonstratie aan voor onze studio!

Videomarketing in 3 stappen

Strategie

Eerst gaan we een strategie bepalen: wie is je doelgroep, wat is je kernboodschap en op welke kanalen bevindt jouw doelgroep zich online? Waar kun je ze bereiken? Dat gaan we samen in kaart brengen en stemmen de productie van de videocontent hierop af

Productie

Wat moet de video doen? Overtuigen, inspireren, inzichtelijk maken of juist voor vermaak zorgen. Een goed format heeft iets vertrouwds en iets nieuws. Met het format gaan we de video-content produceren. Dus de opnames maken, monteren en afwerken.

Distributie

Succesvolle distributie begint bij het op correcte en optimale wijze uploaden van de video naar de online kanalen. Daarna is het zaak de video goed in te zetten om jouw doel te bereiken. Waar en wanneer bereik je je doelgroep het best? Dit zijn zaken waarbij wij je kunnen ondersteunen. Zo beheren en optimaliseren we verschillende online kanalen.

Workshops

We zijn dus eigenwijs genoeg om te denken dat we wat te vertellen hebben als het gaat om videoproductie en videomarketing. Daarom organiseren we regelmatig – zelfstandig én samen met partners – workshops over aan video gerelateerde onderwerpen.

Videomarketing

Hoe organiseer, produceer en distribueer je video succesvol? Dat laten we je zien!

iPhone workshop

Leer hoe je goeie beelden kunt schieten met je eigen camera of smartphone.

Contentmarketing

Een merk anno 2020 dient relevant te communiceren. Maar hoe doe je dat?

Storytelling

Ontdek jouw verhaal, leer het te vertellen en spreek tot de verbeelding

Scroll naar boven