Ons verhaal

In 1985 creëerde Peter met PJP zijn eigen fantasiewereld vol verbeeldingskracht. Het begon met het synchroniseren van buitenlands tekenfilmseries als My Little Pony en het maken van commercials voor Nikko. Al snel het zelf ontwikkelen en produceren van tekenfilmseries en kinderprogramma’s als De Bremer Stadsmuzikanten, Pim de Pinguïn en Boelie. Stap voor stap groeit PJP uit tot de producent van videocontent die we nu zijn.

Familiebedrijf

Bram en Jeroen Joosten maakten alles van dichtbij mee en in 2005 stapte Jeroen het bedrijf in om Peter te ondersteunen. Uiteindelijk namen Bram en Jeroen in 2015 samen het bedrijf over en runnen dit nu volgens de moderne videomarketingtechnieken. Een echt familiebedrijf dus. U komt letterlijk bij ons thuis. Ons kantoor nu is ons oude huis van vroeger. 

Door de jaren heen hebben we de juiste strategie ontwikkelt om een audiovisuele partner te zijn voor klanten. De vraag naar video neemt steeds meer toe en ook zelf zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe markten. 

Het beste uit mens en techniek

Nog meer dan uit de techniek, halen we het beste uit de mensen waarmee we mogen werken. Met welk doel voor ogen wordt deze video gemaakt? Wat is het verhaal van degene die voor de camera komt? We bedenken niet alleen hoe video optimaal kan bijdragen, we organiseren ook dát het gebeurt. We schrijven en we plannen, stellen mensen op hun gemak en leveren razendsnel op.

Totaaloplossing

Voor onze klanten bieden we een totaaloplossing, oftewel we zijn een ‘one-stop-shop’. En doordat we alles in huis hebben én ons team van specialisten goed op elkaar is ingespeeld, hebben wij het productieproces tot op detailniveau geoptimaliseerd. U vraagt, wij draaien! Snel soepel en met uw gewenste resultaat als doel. 

Waar gaan wij voor? Video’s die klanten en onszelf trots en succesvol maken, welke soort video’s dat ook zijn!

Scroll naar boven