Testimonialvideo

‘Testimonial’ betekent letterlijk ‘een getuigenis’, een referentie als het ware. Een testimonial kan natuurlijk in geschreven vorm zijn, maar een ijzersterke videotestimonial laat zien én horen wie de ‘recensie’ schrijft. Potentiële klanten die nog twijfelen kunnen met een goede testimonial overtuigd worden dat kiezen voor jouw bedrijf de juiste keuze is. 

 
In plaats van een promotie video waarin je je product aanprijst laat je je bestaande klanten zelf het woord voor je doen. Je klant wordt je ambassadeur. Hij of zij kan uit eigen ervaring vertellen wat het betekent om met jou zaken te doen of om bij jou een product af te nemen. Een videotestimonial kun je ook voor andere doeleinde inzetten. Bijvoorbeeld bij het werven van nieuw personeel of het winnen van vertrouwen van leveranciers. Plaats je videotestimonials op je YouTube kanaal, website of social media óf stuur er eens eentje mee in je reguliere mailing.

 

Content uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk. Iedere klant is natuurlijk uniek, en zo benaderen we ook iedere video. Geen video is hetzelfde en door de verschillende specialismen in huis kunnen we snel en doeltreffend te werk gaan. Samen in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij zorgen voor de koffie!

Testimonial projecten.

Scroll naar boven