LVO Weert

LVO Weert is onderdeel van de Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs. Onder LVO Weert vallen 4 middelbare scholen in de omgeving Weert namelijk: Philips van Horne, Het Kwadrant, Het College Weert en BRAVO! College Cranendonck.

De overstap van de basisschool naar een middelbare school is een grote stap in het leven van zowel kinderen als de ouders. Een fysieke kennismaking met de toekomstige school zat er dit jaar helaas niet in. Maar uiteraard kijken we graag naar wat er wél kan. De open dagen van de scholen hebben hierdoor al verschillende creatieve invullingen gekregen.

Voor LVO Weert hebben we een format ontwikkelt waar iedere afzonderlijke school een eigen creatieve invulling aan kon geven. Het voordeel van het werken met een format is dat deze zorgt voor eenduidigheid en structuur in de uitwerkingen. Het basisformat heeft geleid tot 4 succesvolle meet & greets in de vorm van online talkshows. Een leuke manier om kinderen en ouders kennis te laten maken met de middelbare scholen.

’’We hebben de video’s laten maken, omdat fysieke open dagen door corona niet mogelijk waren. We wilden toekomstige leerlingen en ouders toch een goed beeld geven van onze scholen. We hebben veel positieve reacties gekregen op de uitzendingen. De mensen zijn goed geïnformeerd en hebben door de filmpjes die op school zijn gemaakt ook wat meegekregen van de sfeer.’’ Verteld Nicole Driessen van LVO Weert.

’’Ik zou PJP zeker aanbevelen bij anderen. Ze hebben vier ontzettend goede uitzendingen neergezet in relatief korte tijd. Dat is een compliment waard.’’

Nicole Driessen – PR- Communicatie – LVO Weert

Video werk.

Scherm­afbeelding 2023-10-12 om 09.15.07
Klantcase ROCKWOOL®
ROCKWOOL
2021-01_PJP_BravoCollege_-001
LVO Weert
LVO Weert
Schermafbeelding-2021-02-02-om-09.42.50
Documentaire ‘In het hart geraakt’ over Corona in Kessel
Ondernemers Kessel
Scroll naar boven