Videomontage

Iedereen kan filmen tegenwoordig. Natuurlijk zit er een verschil tussen filmen met een smartphone of met een professionele camera, maar regelmatig volstaan beelden met een smartphone gewoon. Bijvoorbeeld als het snel, spontaan of betaalbaar moet. 

Het concept is eenvoudig: jij filmt en wij monteren. En hoewel iedereen kan filmen, kan niet iedereen de beelden snel omzetten naar een professionele montage. Daarvoor ontbreekt het aan tijd, kennis of software. Wij helpen je om van je eigen beelden toch een productie te maken die je met goed fatsoen kunt gebruiken voor interne en externe communicatie. Betaalbaar, professioneel en snel. 

 

 

Hoe werkt het?

 

· Formatontwikkeling: Vóór aanvang bespreken we de doelstelling, boodschap en de duur van de video’s. 

· Opnames: De opdrachtgever schiet zelf de beelden met de smartphone die zeker bruikbaar zijn voor montage. 

· Vóórselectie: Opdrachtgever labelt de beelden en stuurt deze door via wetransfer.com rechtstreeks naar onze editors. 

· Montage: Onze ervaren editors maken een dynamische/pakkende montage inclusief kleurcorrectie, rechtenvrije muziek en eventuele tekst in beeld. 

· Preview: Een online preview van de conceptversie met 1x correctieronde. 

· Oplevering: Daarna leveren we de video op als MP4 file en uploaden we de video eventueel rechtstreeks naar het YouTube kanaal van de opdrachtgever. 

Dit alles gebeurt o.b.v. duidelijke afspraken over prijs, kwaliteit en levertijd. Je wordt dus enkel verrast door de kwaliteit van de montage. 

Samen in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij zorgen voor de koffie

Scroll naar boven