2021-02-25_PJP_Hazera_-002

Hazera

Hazera is een internationale organisatie verantwoordelijk voor de productie, veredeling, bewerking, marketing en verkoop van groentezaden. Met hoofdkantoren in Nederland en Israël en dochterbedrijven in twaalf landen is Hazera een wereldleider in de zaadindustrie. 

In Nederland specialiseert Hazera zich met name op het veredelen van ui, radijs, sluitkool, bloemkool, broccoli en komkommer. 

Normaal gesproken organiseert Hazera ieder half jaar de Hazera on(ion) tour, waarbij ze klanten informeren over de laatste interessante onderwerpen op het gebied van uien. Helaas kon de tour dit jaar niet fysiek doorgaan, en hebben ze gekozen voor een livestream. 

”De video/talkshow is gemaakt omdat we in verband met corona geen evenementen kunnen organiseren. Normaliter organiseren we elk half jaar de Hazera on(ion) tour, waarbij we onze klanten graag informeren over de laatste interessante onderwerpen. De talkshow die is opgenomen diende als digitale vervanger voor onze tour en overige evenementen die we missen.”

”We hebben de samenwerking met PJP als prettig ervaren. Professioneel team, veel ervaring en hechten waarde aan kwaliteit. Ze kunnen je hierdoor op een goede manier adviseren en zorgen voor een goed resultaat. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, is PJP de juiste partner.” – Ineke Christiaens, Marketing communicatie Hazera. 

Video afspelen
Video afspelen

Video werk.

Scherm­afbeelding 2023-10-12 om 09.15.07
Klantcase ROCKWOOL®
ROCKWOOL
2021-01_PJP_BravoCollege_-001
LVO Weert
LVO Weert
Schermafbeelding-2021-02-02-om-09.42.50
Documentaire ‘In het hart geraakt’ over Corona in Kessel
Ondernemers Kessel
Scroll naar boven