bellen-met-Sinterklaas

Sinterklaas brengt dit jaar online thuisbezoek vanuit ‘home of video’

Na diverse online meetings tussen Madrid en Kessel is de kogel door de kerk. Sinterklaas heeft besloten om dit jaar zijn thuisbezoeken via video te doen vanuit PJP Film & Studio. Op 4 en 5 december – en mogelijk vaker – kunnen kinderen videobellen met Sinterklaas.

Sinterklaas is blij met deze oplossing. “Met mijn leeftijd val ik natuurlijk in de risicogroep en is het niet verstandig om bij zoveel mensen op bezoek te gaan. Eerst dacht ik ‘er wordt geen zak aan dit jaar’ maar toen kwam ik in contact met PJP Film & Studio en Bart Verhees van Partyhome Verhuur en Entertainment. Die jongens denken in wat wél kan. We hebben wel enkele harde pepernoten moeten kraken maar nu hebben we écht wat leuks bedacht voor dit bijzondere jaar. In een persoonlijke livestream lees ik voor uit het grote boek, kinderen kunnen vragen stellen, vooraf kunnen tekeningen worden toegestuurd en aan het einde verklap ik waar mijn pieten de cadeautjes hebben verstopt. Dat allemaal goed begeleid door de professionele staf van PJP Film & Studio.”

Best denkbare cadeau in jubileumjaar
Ook Jeroen Joosten en Bram Joosten zijn blij met de samenwerking, Jeroen doet een boekje open:

“We mogen heel veel webinars en online talkshows verzorgen maar dit is toch wel de mijter op ons werk dit jaar. Het is heel tof dat de cirkel zo rond wordt gemaakt in het jaar dat PJP 35 jaar bestaat. Want dat wat nu de studio is, dat was letterlijk onze speelkamer van vroeger. Hier speelden wij met onze bestuurbare auto’s tussen de rekwisieten van kinderprogramma’s als Kinjerkraom, My Little Pony en Bouli de sneeuwpop. Hier leerden we om snel met beeld in te spelen op ontwikkelingen om ons heen. Dat we dat juist nu voor Sinterklaas mogen doen is dan ook het best denkbare cadeau in dit jubileumjaar. Ik moet alleen nog een plek voor het paard van Sinterklaas zien te vinden.”

Videobellen met Sinterklaas


20 minuten € 43,50

  • Professionele en persoonlijke livestream
  • Sinterklaas leest voor uit het grote boek
  • Kinderen kunnen vragen stellen
  • Tekeningen kunnen toegestuurd worden, deze worden in zijn werkkamer opgehangen
  • Na afloop vertelt de Sint waar de cadeaus verstopt liggen
  • Je ontvangt na afloop GRATIS het gehele gesprek digitaal als blijvende herinnering

Video werk.

Scherm­afbeelding 2023-10-12 om 09.15.07
Klantcase ROCKWOOL®
ROCKWOOL
2021-01_PJP_BravoCollege_-001
LVO Weert
LVO Weert
Schermafbeelding-2021-02-02-om-09.42.50
Documentaire ‘In het hart geraakt’ over Corona in Kessel
Ondernemers Kessel
Scroll naar boven