PVOV

Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo (PVOV) is een organisatie die de focus legt op vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Venlo. PVOV zet zich in om mensen in en rondom Venlo te ondersteunen met werken, wonen en vooral leven. Met de inzet van zowel vrijwilligers als beroepskrachten zorgt PVOV voor een goede balans tussen kennis en aandacht waarmee ze de mensen kunnen ondersteunen, waar ze hulp bij nodig hebben. 

10 maart organiseerde PVOV het verkiezingsdebat ‘Vrijwillige Inzet Venlo’. Dit verkiezingsdebat was zowel fysiek bij te wonen, als online. Het debat stond in het kader van de gemeenteverkiezingen 2022 en werd gehouden met alle partijen in Venlo. We hebben PVOV hiermee niet alleen op technisch niveau ondersteund maar ook op inhoudelijk niveau hebben we ze bijgestaan in de productie van de livestream.

‘’We hebben gekozen voor de inzet van een livestream omdat dit een breder publiek kon trekken, vooral in Coronatijd, en om mensen de mogelijkheid te kunnen bieden om achteraf het debat alsnog te kunnen terugkijken. De inzet van een livestream spreekt een groter publiek aan, verhoogt de naamsbekendheid en zorgt voor meer bekendheid door de reclame die vooraf aan de livestream wordt ingezet.’’

‘’De samenwerking met PJP hebben we als professioneel ervaren en als een goed en meedenkende samenwerking. PJP heeft ervaring op breed vlak en ze weten snel aan te geven waar het om draait. Het is zeker de moeite waard om in gesprek te gaan met ze.’’ – Huub Peters, Bestuurder en projectleider bij Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo.  

Video werk.

Scherm­afbeelding 2023-10-12 om 09.15.07
Klantcase ROCKWOOL®
ROCKWOOL
2021-01_PJP_BravoCollege_-001
LVO Weert
LVO Weert
Schermafbeelding-2021-02-02-om-09.42.50
Documentaire ‘In het hart geraakt’ over Corona in Kessel
Ondernemers Kessel
Scroll naar boven