PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Recente producties

Producties

Pebble TV is Nederlandstalige zender en zendt 24 uur per dag geweldloze kinder-TV uit, zonder onderbreking  van reclame. Pebble TV heeft leuke, leerzame en vrolijke TV- en animatie-series plus films voor kinderen van 0 tot 100 jaar!

Sinds 1995 produceert PJP Film & TV-producties het populaire Limburgse regionale Kinder TV-programma ‘KinjerKraom’. Tot nu toe het langstlopende en enige kinderprogramma van alle Nederlandse (regionale) zenders! Verder zijn er vanuit het TV-programma enkele evenementen opgezet welke tegenwoordig niet meer weg te denken zijn in de Limburgse cultuur. Voor meer informatie van het programma kijk op www.kinjerkraom.nl


‘Limburg grensverleggend’ heette de imagocampagne van de Provincie Limburg. Het doel van de campagne was om de innovatieve kracht van Limburg te profileren en daarmee het gevoel van trots en zelfbewustzijn te vergroten. De campagne sluit nauw aan bij de "Versnellingsagenda Limburg op weg naar 2012". Een dynamische agenda van en door Limburgse bedrijven en instellingen met een groot aantal innovatieve projecten die de economie in Limburg de komende jaren gaan versterken.


In het voorjaar van 2005 is de Provincie Limburg gestart met BizBoomerZ, een initiatief om het ondernemerschap onder jongeren te stimuleren. BizBoomerZ bestaat uit een serie infocommercials over jonge ondernemers op de regionale tv, gekoppeld aan een competitie. Jongere kijkers krijgen op deze manier meer inzicht in de ondernemersmogelijkheden en worden gestimuleerd de stap naar het ondernemerschap te zetten. Ook in 2006 kreeg het succesvolle initiatief een vervolg. Dit programma was op zowel L1 TV als op TV Limburg te zien!