PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Recente producties

Producties

Terwijl Mario, Luigi en Princess op vakantie zijn in Dinosaur-Land, duikt King Koopa weer op Hij ontvoert de prinses. Mario en Luigi kunnen met de hulp van hun nieuwe vriend Yoshi naar nieuwe hoogten vliegen. Zo kunnen zij nu hopelijk Koopa en zijn zeven kinderen voor eens en altijd verjagen.

Mario kan een cape van veren krijgen waarmee hij nog hoger kan vliegen en moet zo zijn nieuwe vijanden zoals Chargin 'Chuck, Koopa Wizard, Fishbone proberen uit te schakelen.

GEDIGITALISEERD FORMAAT: 16:9 HD 720p50

SPEELDUUR PER AFLEVERING: 12’00”


Een reeks avonturen met in de hoofdrol de klassieke helden 'The Super Marios Bros' Dit keer is Koopa ontsnapt uit de Verbanning Zone en heeft hij een krachtig nieuw wapen om de strijd aan te gaan met de Super Mario Bros.

Namelijk de Koopa Kids - Koopa's nakomelingen! In deze komische avonturen gaat het om de strijd van Mario tegen de wilde en op hol geslagen kids van Koopa!

GEDIGITALISEERD FORMAAT: 16:9 HD 720p50

SPEELDUUR PER AFLEVERING: 12’00”

 


De serie gaat om Sonic the Hedgehog en zijn vriend Miles "Tails" Prower. Sonic en Miles proberen Dr. Ivo Robotnik met zijn rode snor en zijn leger robots ervan te weerhouden de planeet Mobius te veroveren. Gelukkig zijn Robotnik en zijn handlangers, Scratch en Grounder niet altijd even slim.

GEDIGITALISEERD FORMAAT: 16:9 HD 720p50

SPEELDUUR PER AFLEVERING: 20’00”


Op het eerste gezicht lijkt deze familie op een gewoon gezin bestaande uit vader, moeder, twee kinderen, een hond en een kat. Maar bij de familie Sanders is het toch net even iets anders! In deze komische satire heet de vader Annie, de moeder Karel, de dochter Dicky en de geniale zoon Wieneke. Via de verre neef van moeder Karel komt de familie in het bezit van vijf tickets naar Australië en cheques.  

Ook de knorrige buurman Mutvol gaat mee. Op het vliegveld aangekomen blijken de cheques echter ongedekt en worden hun tickets in beslag genomen. Hun verre neef uit de VS is niet te bereiken. Ze hebben geen geld en zo komen ze ongewild in de meest bizarre en ongewone situaties terecht. Zo maakt deze knotsgekke familie uit Budapest een hele wereldreis.