PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Recente producties

Producties

Franse tekenfilmserie - Nederlands nagesynchroniseerd. De avonturen van het lieveheersbeestje Cococinel die het nut van de natuur wil aantonen. Hij wordt geholpen door zijn vrienden, Oscarabus, Ben-oui, Ben-non, Coco Bleu, Coco Mauve, Taggy, en natuurlijk zijn magische klavertje vier. Cococinel beschermt Cocoland en wil het vrolijke leven rond de vijver behouden.

Coco ben ik, Cococinel, een kevertje klein van stuk. Ik dans en ik spring, ik lach en ik zing mijn klavertje vier brengt geluk. Voor die enge spin ben ik zo bang, maar nee, dat duurt niet lang, mijn klavertje vier lost dat wel op het kikkertje springt hola hop. Coco ben ik, Cococinel een vrolijk vriendje van jou, ik dans en ik zing, ik lach en ik spring, geen zorgen met klavertje vier.


Waterspin Wonderspin is een Hongaarse tekenfilmserie voor de kleinste kinderen. De serie was in 1992 voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie. Waterspin Wonderspin is een bijzondere spin, want hij is niet zoals alle andere spinnen. Hij is anders; hij bouwt een huis en spint zijn web onder water!  

Waterspin Wonderspin heeft veel vriendjes. Onder water is hij bevriend met onderwaterslakjes, de watertorretjes en heel veel andere onderwaterdieren. Boven het water, aan het land, heeft hij veel vriendjes zoals Kruis de kruisspin, de mieren, krekels,  vliegen, lieveheersbeestjes en zelfs een ooievaar behoort tot zijn vrienden. Samen met hen beleeft hij elke dag weer op een educatieve manier vrolijke maar soms ook spannende verhalen.


Olly Bolly is een kleine Orefant die met zijn moeder in een kampeer wagen van een vakantie genieten. Olly Bolly beleeft leuke avonturen en wil zoveel mogelijk dierenvriendjes maken.

Een vrolijke serie voor kinderen vanaf 3 jaar. Elke episode staat voor een verschillend avontuur van de nieuwsgierige Olly-Bolly Orefant.


Normaal smelt een sneeuwpop in de zon. Maar op een mooie heldere nacht in de lente, als de maan nog snurkt en toversterren naar de aarde blaast, gebeurd er iets magisch…De toversterren maken de sneeuwpop Bouli levend. Hij kan nu niet meer smelten, zelfs niet op een warme dag! Bouli woont in Boulidorp waar hij spannende verhalen beleeft.  

Maar hij blijft natuurlijk niet alleen in het iglodorp, hij gaat ook naar zee om te zwemmen of surfen. En voor Boulette, het meisje waar Bouli tot over zijn oren verliefd op is, smelt zijn lieve warme hartje! Samen met Boulette en andere vrienden zoals Punkbouli, Pilootbouli & Parasolbouli beleeft hij elke keer weer een leuk, spannend of fantasierijk avontuur.