Videoproducties

Video’s zijn er in vele vormen en voor verschillende doeleinden. Het is belangrijk om goed voor ogen te hebben welk doel videoproducties hebben. Moeten ze mensen aansporen tot iets te doen, denken of voelen? Ook bepaalt het platform waarop je video getoond wordt voor een groot deel hoe de video eruit moet zien. Wij gaan graag met onze opdrachtgevers in gesprek om vast te stellen welke video in hun situatie het meest geschikt is alvorens het productieproces start.

Als audiovisuele dienstverleners nemen we het gehele videoproductieproces op ons. We verzorgen samen met de opdrachtgever het script, voeren de regie, maken de opnames, produceren ondersteunende animaties en monteren alles tot één geheel. Indien gewenst, integreren wij de video-wens(en) in een complete (social-)media jaarplanning. De opdrachtgever is vrij deze planning zelf uit te voeren, maar ook daarin kunnen wij van dienst zijn.

Promotiefilm Gemeente Peel en Maas

Video inzetten om jouw verhaal of boodschap kracht bij te zetten
Video’s zijn tegenwoordig, voor de meeste organisaties en bedrijven, een onmisbaar onderdeel van de marketing strategie. Een video kan onderdeel zijn van een campagne, maar is ook uitermate geschikt om je bedrijf te introduceren of presenteren. Wil je gebruik maken van video om jouw verhaal of boodschap kracht bij te zetten? Lees hieronder meer over de soorten video’s of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfs- & promotiefilm

Instructie- & productvideo

Testimonial

Documentaire

Interesse gewekt?