Werkwijze

De werkwijze van het videosysteem is heel eenvoudig, iedereen kan hier zelfstandig mee werken. Onze werknemers staan echter altijd klaar om je hierbij te helpen. We beschrijven hieronder de vier globale stappen bij het maken van een video in een van onze studio’s.

Het format

Het is belangrijk eerst een goed beeld te hebben van het doel van je video. Daarna ga je kijken naar de invulling; wil je bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen gebruiken? Ook leg je je camerapositie(s) vast. Zo creëer je een vaste werkwijze voor een serie video’s.

Persoonlijke template
In de bijbehorende software maak je vervolgens een template gebaseerd op jouw eigen huisstijl. De software vertaalt je template naar concrete scenes en acties.

Video’s opnemen
Neem zoveel video’s op als dat jij nodig hebt. Met dezelfde template geef je herkenning aan je video’s, de inhoud zal per video verschillen.

Uploaden
Direct na de opname is de video klaar voor gebruik, géén nabewerking meer nodig dus! Hoe beter je voorbereiding, des te sneller creëer je meer video’s in je persoonlijke stijl om direct (online) in te zetten.

Wil je hier graag meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt het videosysteem in de studio?