Toepassingen

Met ons innovatieve videosysteem maak je eenvoudig korte video’s in een gepersonaliseerde huisstijl. Er zijn ook veel verschillende toepassingen voor de video’s die je met ons systeem maakt. Zo is het systeem uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor een beurs of evenement, of juist het presenteren van een aanbieding. Maar je kunt er ook een leuke bedank- of instructie video mee maken.

Enkele voorbeelden waarvoor onze studio een ideale oplossing is:

 • Uitnodiging
  Je bedrijf bestaat 10 jaar en je houdt een open dag. Nodig je klanten persoonlijk uit met een video in je digitale mailing.
 • Bedankje
  Je open dag was een groot succes, graag wil je iedereen nog eens bedanken voor de aanwezigheid. Een week na je evenement stuur je je klanten een videoboodschap om ze te bedanken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen deze video op je website of social media te zetten.
 • ‘Even voorstellen’
  Je team is uitgebreid met een nieuw gezicht. Je vindt het belangrijk dat je (vaste) klanten hem of haar vast een beetje leren kennen. Hij of zij kan zichzelf eenvoudig een laagdrempelig voorstellen in een video.
 • Aanbiedingen
  Je hebt een tijdelijke aanbieding en wilt hier graag wat extra aandacht voor genereren. Een korte video op social media is de perfecte manier om dit te bereiken.
 • Instructie- & productvideo
  Met het systeem maak je in een handomdraai een duidelijke instructievideo voor jouw klanten of je presenteert en demonstreert eenvoudig je nieuwste product.

Een aantal actuele voorbeelden van studioproducties.

Interesse gewekt?