L1 Weerbericht

Een perfect voorbeeld van ons studio systeem is het dagelijks weerbericht op regionale zender L1 TV. De beide weermannen, Thijs Zeelen en Léon Rademakers, kunnen volledig zelfstandig de weers-voorspellingen op beeld krijgen. Van voorbereiding (teksten en foto’s) tot opname en montage. Bekijk hiernaast een weerbericht van L1 TV.

Format & template
Wij hebben meegedacht om het gehele productieproces van het format (het weerbericht) te vereenvoudigen qua vorm en inhoud. Wij bouwden een goede basis-template waarmee beide weermannen eenvoudig kunnen werken. We hebben een gestandaardiseerde maatwerk-oplossing gebouwd. Absoluut uniek om de werking van het systeem te zien.

Het weerbericht op L1 TV door Thijs Zeelen.

Doordat we alles in huis hebben en ons team van specialisten goed op elkaar is ingespeeld, hebben wij het productieproces tot op detailniveau geoptimaliseerd. U vraagt, wij draaien! Snel, soepel en met uw gewenste resultaat als doel.

Weer & TV-workshop
Wilt u hier meer over weten of vooral benieuwd hoe het L1 Weerbericht tot stand wordt gebracht? Dan kunt ook een workshop boeken en kunt u zelf zien en ervaren hoe het is om een weerbericht te presenteren. 

Klik hier voor de Weer-& TV-workshop!