Onze kernwaarden

1. Menselijk aspect
Wij brengen de mens(en) achter het verhaal in beeld, daar ligt onze meerwaarde. We helpen u voor én achter de camera om uw boodschap zo professioneel mogelijk in beeld te brengen.

2. Historie

Doordat we sinds 1985 de focus op video en (teken)film hebben liggen, zijn we een van de meest ervaren partijen in de markt. Ervaring, kennis en deskundigheid door de jaren heen opgebouwd en (door) ontwikkeld.

3. Familiebedrijf
Waar de vorige generatie in de persoon van Peter Joosten de grondlegger en pionier is geweest op het gebied van tekenfilmproducties, wordt PJP Film & Studio sinds 2015 geleidt door de broers Jeroen en Bram Joosten. Beide opgegroeid in de studio’s en nu zelf verantwoordelijk. Een leven lang ervaring, kennis en kunde!

4. Unieke locatie
Het karakteristieke voormalig ouderlijk huis is door verschillende verbouwingen en uitbreidingen geworden tot een unieke locatie voor het maken van video. Door de huiselijke sfeer voelt men zich bij ons meteen thuis.

5. Faciliteiten
Van eigen opname- en geluidstudio’s, tot alle denkbare editing mogelijkheden. Van workshop en kennissessie tot stop-motion productie. Alle denkbare camera’s, aanverwante apparatuur en vooral ook de ervaring en expertise om deze faciliteiten perfect in te zetten voor uw videoproducties.

6. Geoptimaliseerd proces
Doordat we alles in huis hebben en ons team van specialisten goed op elkaar is ingespeeld, hebben wij het productieproces tot op detailniveau geoptimaliseerd. U vraagt, wij draaien! Snel, soepel en met uw gewenste resultaat als doel.

7. Authentiek
We zijn een familiebedrijf en trots op onze ‘roots’. Video is ons leven, al van jongs af aan. Eigenwijs maar vakkundig en altijd gefocust op uw doel. U komt bij ons thuis. Waar vroeger onze Playmobil stond hebben we nu een high-end opnamestudio.

8. Specialistisch
Videoproductie kent een hoop verschillende disciplines. Voor iedere discipline hebben we minimaal een expert in ons team. We kennen allemaal onze eigen kracht en samen maken we daarmee de beste film- of videoproductie voor uw doel. Aanvullend hebben we een flexibele schil zodat we ook voor grote en/of spoed producties snel kunnen opschalen.