Over ons

Wie is PJP Film & TV-producties?
PJP Film & TV-producties is een videoproductiebedrijf dat sinds 1985 actief is. PJP staat voor ‘Peter Joosten Producties’, naar onze vader en oprichter van het bedrijf. We zijn een modern, eigenwijs en authentiek familiebedrijf gevestigd midden in Limburg. We zijn ook trots op deze ‘roots’.

Film zit in ons DNA
We zijn een onafhankelijk productiebedrijf gespecialiseerd in film-, video en animatie producties. Wij hebben passie én enthousiasme voor bewegend beeld en produceren hiervan zit in ons DNA. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van video en zijn een zogenoemde ‘one-stop-shop’. Onze dienstverlening bestaat dan ook uit videoproducties op locatie, studioproducties en videomarketing.

Duurzaam
PJP Film & TV-producties zet in op duurzaamheid. Duurzaamheid in de relaties met onze klanten en medewerkers. En duurzaam in energie door de zonnepanelen op en LED verlichting in ons pand.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen een eigen verhaal en identiteit heeft! Het is daarom onze uitdaging om het juiste verhaal te vertellen, aan het juiste publiek, via het juiste kanaal!

Jeroen Joosten en Bram Joosten

Presentatiefilm PJP Film & TV Producties

Interesse gewekt?