Over ons

PJP Film & TV-producties is een audiovisuele dienstverlener in de breedste zin. We zijn een Limburgs familiebedrijf. We zijn trots op deze ‘roots’ en op het feit dat we sinds 1985 een grote bijdrage mogen leveren aan de branche op het gebied van video.

Film zit in ons DNA
PJP staat voor ‘Peter Joosten Producties’, naar onze vader en oprichter van het bedrijf. Wij hebben passie voor bewegend beeld en het produceren ervan zit in ons DNA. Waar in de jaren ’80 en ’90 de focus lag op nasynchronisatie van buitenlandse tekenfilmseries voor de commerciële zenders in Hilversum, bieden wij onze klanten tegenwoordig een totaaloplossing op het gebied van videoproducties. We zijn een onafhankelijk productiebedrijf; een zogenoemde ‘one stop shop’. Wij beschikken over een eigen redactie, professionele apparatuur, cameramensen, animators, grafisch vormgevers, editors en een tweetal professioneel ingerichte studio’s.

Presentatiefilm PJP Film & TV Producties

Familiebedrijf
In juli 1985 werd PJP opgericht door Peter Joosten. Sinds 2010 is het bedrijf gegroeid met een tweede generatie familie Joosten. Beide zonen Jeroen en Bram stapten met de start van dat jaar in officieel in het familiebedrijf. Een écht familiebedrijf, want vader Peter is er nog dagelijks werkzaam, moeder Annemie verzorgt de administratie en ook dochter en zus Janneke is betrokken bij het bedrijf. Zij ondersteunt bij de redactie van producties.

Duurzaam
PJP Film & TV-producties zet in op duurzaamheid. Duurzaamheid in de relaties met onze klanten en medewerkers. En duurzaam in energie door de zonnepanelen op en LED verlichting in ons pand.

Interesse gewekt?