Instructiefilms & Productvideo’s

Instructiefilms
Het internet is een onmisbaar kanaal geworden om je klanten te bereiken. Een product of apparaat vraagt soms wat extra uitleg en help daarom jouw klant met een eenvoudige instructievideo. Een goede instructievideo kan je klant tijd en geld besparen. Help je klant op weg door het plaatsen van je video op YouTube, je eigen website of sociale media kanalen.

Het is verstandig om verschillende versies van je instructievideo te maken voor verschillende doelen. Meestal maken we een lange versie voor presentaties of instructies en een verkorte versie voor bijvoorbeeld op de website. Wij nemen het gehele productieproces uit handen. Van de eerste conceptontwikkeling tot de opnames en van de montage tot en met het uploaden van het definitieve videofile naar internet, klaar voor gebruik.

 

Instructiefilm aanleg gazon, Hendriks Graszoden (Duits)

Productvideo’s:
Productvideo’s zijn een geweldige manier om uw artikel onder de aandacht van nieuwe of potentiële klanten te krijgen. De video’s zijn aantrekkelijk, duidelijk en visueel verbluffend. We vertellen een verhaal om het publiek betrokken te houden.

De kijker ziet en hoort hoe het product gebruikt dient te worden en we geven hen een stimulans om uw product te kopen door een call-to-action. Ons ervaren eigen team zorgt ervoor dat uw product op de best mogelijke manier wordt vertoond.

 

Productvideo Duvema