Bedrijfs- & Promotiefilm

PJP Film & Studio is specialist in dit vakgebied en zorgt altijd voor een pakkende bedrijfs- of promotiefilm die de kijker tevens een goede (eerste) indruk geeft. Wij nemen het gehele productieproces graag uit handen. Van de eerste conceptontwikkeling tot de opnames en van de montage tot en met het uploaden van het definitieve videofile naar internet. U vraagt, wij draaien!

Bedrijfsfilm
Een goede bedrijfsfilm is het visitekaartje van je bedrijf. Je geeft ermee een (vaak eerste) indruk van je bedrijf, je producten en/of diensten. Een bedrijfsfilm gaat vaak over processen en moet vooral helder zijn en géén ruimte laten voor eigen interpretatie bij de kijker. Dit is je kans om echt te laten zien wie je bent. Maar gebruik je een bedrijfsfilm als introductie tijdens presentaties of beurzen, dan is een meer diepgaande video ideaal. 

Bedrijfsfilm Steel Solutions Maastricht

Promotiefilm
De term zegt het eigenlijk al; met een promotiefilm doe je iets promoten, een (nieuw) product, locatie of bijvoorbeeld een dienst. Een promotiefilm is een zeer geschikt communicatiemiddel om aan te tonen wat jou onderscheidt van je concurrentie. Je laat zien wat het product of de dienst voor jouw klant kan betekenen.

De juiste lengte
In algemene zin verkopen wij ‘kijktijd’, hoe beter je video des te langer wordt er naar gekeken. De lengte van je bedrijfsfilm is afhankelijk van het platform waar je je film publiceert. In het geval van (de meeste) social media ben je gebaat bij een korte video. Wil je met je bedrijf of onderneming op YouTube goed gevonden worden? Dan ben je gebaat bij meer ‘viewtime’.

 

Promotiefilm D’Ouffenhof Baarlo