Corporate video

De term ‘corporate video’ is een allesomvattende beschrijving voor video’s gemaakt voor zakelijke en/of informatieve doeleinden. Deze video’s zijn tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de marketing- & communicatie strategie van organisaties en bedrijven. Video kan onderdeel zijn van een campagne, maar video is ook uitermate geschikt om het bedrijf of organisatie te introduceren of presenteren.

Specialist
De corporate video kent een hoop verschillende disciplines. Voor iedere discipline hebben we minimaal een expert in ons team. We kennen allemaal onze eigen kracht en samen maken we daarmee de beste film- of videoproductie voor uw doel. Aanvullend hebben we een flexibele schil zodat we ook voor grote en of spoed producties snel kunnen opschalen.

Duidelijk beeld
Wil je gebruik maken van video om jouw verhaal of boodschap kracht bij te zetten? Zorg er dan voor dat je vooraf een duidelijk beeld vormt over het doel, de doelgroep, het platform en de daarbij behorende inhoud van je video. Weet je niet zeker welke vorm bij jouw boodschap past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen jou graag in dit proces.

Soorten videoproducties: