PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV Programma's

Producties » TV Producties » TV Programma's

PEBBLE TV

» TV Programma
Pebble TV is Nederlandstalige zender en zendt 24 uur per dag geweldloze kinder-TV uit, zonder onderbreking  van reclame. Pebble TV heeft leuke, leerzame en vrolijke TV- en animatie-series plus films voor kinderen van 0 tot 100 jaar!

Naast de belangstelling op de diverse internet forums (van de “Telekids generatie” inmiddels zelf jonge ouders) was er regelmatig vraag vanuit omroepen naar de succesvolle tekenfilmseries uit de beginjaren van met name Telekids.

Henk Krop (destijds directeur van KinderNet) en Peter Joosten (PJP Film & TV-producties) kenden elkaar en werkten in het verleden reeds samen. Hun gedeelde visie op kinderprogrammering deed hen in het najaar van 2012 besluiten structureel te gaan samenwerken. 

Die samenwerking houdt voor PJP Film & TV-producties o.a. in; de levering van bekende, geweldloze en succesvolle tekenfilmseries uit de beginjaren van RTL Telekids en het Vlaamse VRT programma Samson. Verder de levering van programma-aankondigingen plus levering van live action items op locatie.  Ondanks de roerige tijden in omroepland ontwikkelde en investeerde PJP Film & TV-producties in een installatie om het bestaande beeldmateriaal (soms bijna 25 á 30 jaar oud) te digitaliseren, opwaarderen en te upgraden naar HD-beeldformaten.

PJP produceert een 2-tal programma's voor PebbleTV: 'De Boshut' en de 'PebbleBox'.

« Terug naar overzicht

PEBBLE TV Website PEBBLE TV