PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV Programma's

Producties » TV Producties » TV Programma's

KINJERKRAOM

» TV Programma

Sinds 1995 produceert PJP Film & TV-producties het populaire Limburgse regionale Kinder TV-programma ‘KinjerKraom’. Tot nu toe het langstlopende en enige kinderprogramma van alle Nederlandse (regionale) zenders! Verder zijn er vanuit het TV-programma enkele evenementen opgezet welke tegenwoordig niet meer weg te denken zijn in de Limburgse cultuur. Voor meer informatie van het programma kijk op www.kinjerkraom.nl

KinjerKraom’ is een 30 minuten durend kinder TV-programma dat op de Limburgse regionale zender L1 TV wordt uitgezonden. KinjerKraom besteedt veel aandacht dialect en de Limburgse eigen cultuur. Het succesvolle programma is te zien op iedere zaterdag- en zondagochtend en woensdagmiddag.

Naast uiteraard leuke tekenfilmpjes is er in de ‘KinjerKraom’ altijd aandacht voor alles wat kinderen leuk en interessant vinden uiteraard geheel in het Limburgs dialect. Vaste onderdelen in het programma zijn o.a.
» Kinjer Kultuurpries: 
» KinjerKraom-Playback-Wedstrijd
» KinjerKraom-Sport, 

Verder heeft het programma aan de wieg gestaan van enkele grote kinderevenementen zoals het KVL en het Kinjer-OLS maar ook bijvoorbeeld het KinderKoren-festival.

Verder maken we bijvoorbeeld ook jaarlijks een KinjerKraom boek wat in 6.000x exemplaren door Limburg verspreid wordt. In het boek staat een overzicht van de jaarlijkse activiteiten, maar ook cartoons, spellen en kleurplaten. Zo krijgt het programma nog eens extra exposure.

« Terug naar overzicht

KINJERKRAOM Website KINJERKRAOM