PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

COS LIMBURG - ROERMOND

» Referentie

Sinds 2011 is PJP Film & TV-producties de audiovisuele partner voor COS Limburg om korte presentatiefilms van genomineerde bedrijven te maken rond het thema "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen". Deze video's worden getoond tijdens de uitreiking van de MVO-Prijs en worden daarna op YouTube gezet om een goed voorbeeld te dienen aan andere geïnteresseerde bedrijven.

Sinds 2011 zijn er inmiddels diverse uitreikingen geweest in de Gemeente Sittard-Geleen, regio Parkstad, Weert e.o. en Maastricht/Heuvelland.

Reactie COS LImburg:

"Geen gemakkelijk onderwerp en lastig om in een kort bestek in beeld te brengen. PJP Film & TV-producties wist vanaf het eerste moment vlekkeloos de kern te raken en de betreffende bedrijven treffend te kenschetsen in hun inspanningen voor een maatschappelijke bedrijfsvoering.

De samenwerking met PJP kenmerkte zich door grote betrokkenheid, meedenken en een gedegen kennis van het vak, zowel achter de camera als in de montage.

De presentatiefilms vormen uiteindelijk een cruciaal onderdeel van de publiekelijke uitreikingen van de MVO-prijzen en zowel opdrachtgever COS Limburg, als de deelnemende MVO-bedrijven en de talrijke bezoekers waren van het eindresultaat zéér onder de indruk."

Ronald Kohnen - Directeur COS Limburg

Kijk hier voor de presentatiefilms voor de MVO Prijzen!

« Terug naar overzicht

COS LIMBURG - ROERMOND Website COS LIMBURG - ROERMOND