PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

BEEREN-PLANTPRODUCTS - NEER

» Referentie

Beeren-Plantproducts is een moderne plantenkwekerij welke zich gespecialiseerd heeft in het opkweken van aspergeplanten, preiplanten en aardbeiplanten. De film duurt ca. 8 min. en is achteraf opgedeeld in 4 aparte films welke geïntegreerd zijn binnen de website. Verder is de film ook de in de Engelse, Duitse en Franse versie uitgebracht.

Reactie klant:
"Nadat we een lange tijd onze videopresentaties in eigen beheer hadden gemaakt werd het tijd voor een ‘echte’ professionele bedrijfsfilm. Via relaties kwamen we terecht bij PJP Film & TV-producties in Kessel. In informele sfeer werden alle plannen en wensen met PJP besproken. Dit resulteerde in een professioneel draaiboek waarbij alle facetten van ons bedrijf belicht werden.

Omdat wij bij onze werkzaamheden afhankelijk zijn van het weer was het nodig om zeer flexibel om te springen met de opnamedagen en – uren. Hier werd door PJP zeer goed op ingespeeld. Na een volledig teeltseizoen opnames gemaakt te hebben is de bedrijfsfilm klaar en het resultaat mag er zijn. We zijn zeer tevreden over het resultaat en waarderen het vooral dat PJP zeer korte lijnen hanteerde en heel flexibel te werk ging." John Beeren – Beeren-Plantproducts – Neer

« Terug naar overzicht

BEEREN-PLANTPRODUCTS - NEER Website BEEREN-PLANTPRODUCTS - NEER