PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

HERMAN VAESSEN TUIN BOOM GROEN

» Referentie
Herman Vaessen Hoveniersbedrijf is sinds 1963 uitgegroeid tot een gespecialiseerde 'groene dienstverlener' die werkt voor particulieren, overheden, bedrijven en instellingen. Het dienstenpakket van het bedrijf reikt van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging.

Reactie klant:
"In 2008 heeft PJP voor onze 2 bedrijven; Hoveniersbedrijf Herman Vaessen BV en GroenRijk Maasbree een promotiefilm gemaakt. Ons hoveniersbedrijf en tuincentrum zijn hierbij uitstekend geprofileerd. Aangezien wij een zeer breed scala aan werkzaamheden en diensten aanbieden, alsmede een apart tuincentrum exploiteren (GroenRijk Maasbree), zijn alle facetten toch uitstekend voor het voetlicht gebracht.

PJP  heeft ons hierbij op professionele wijze geadviseerd en ondersteund. De uiteindelijke film duurt ca. 10 minuten, waarbij we tevens de mogelijkheid geboden kregen om verschillende scènes in aparte korte filmpjes op te splitsen voor op onze website. Dit is ideaal, aangezien klanten direct kunnen zien hoe wij onze werkzaamheden uitvoeren." Ralf Vaessen, Hoveniersbedrijf Herman Vaessen BV / Frank Vaessen, GroenRijk Maasbree

« Terug naar overzicht

HERMAN VAESSEN TUIN BOOM GROEN Website HERMAN VAESSEN TUIN BOOM GROEN