PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TEKENZEKER.NL

» Animatie

Officiële documenten vereisen een officiële handtekening. Maar hoe doe je dat in het digitale tijdperk.Printen, tekenen, scannen, mailen? Echt niet! Dat kan slimmer, sneller en safer. Hou vertrouwelijke gegevens vertrouwelijk, versleutel de inhoud en bewaak de toegang. Dat is de oplossing van ‘tekenzeker’.

Met een digitale handtekening tekent u rechtsgeldig al uw offertes, contracten en facturen. Het enige dat u nodig heeft is een smartcard en een kaartlezer, de rest gaat vanzelf. Uw PC herkent uw digitale identiteit en u kunt veilig uw documenten ondertekenen. Efficiënt en gemakkelijk.

Met behulp van een eenvoudig softwarepakket kunt u de inhoud van uw documenten onleesbaar maken, slechts zichtbaar voor de gewenste ontvanger. U kunt uw gegevens veilig mailen, op een USB-stick zetten of delen via bijvoorbeeld Dropbox of WeTransfer. Tekenzeker maakt dit mogelijk, veilig en betrouwbaar!

 

Voor Tekenzeker.nl maakten we een aantal korte animatievideo's geproduceerd welke je inzicht geven hoe je snel en veilig e-mails en documenten (digitaal) kunt ondertekenen en versleutelen.

« Terug naar overzicht

TEKENZEKER.NL Website TEKENZEKER.NL