PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

Officiële documenten vereisen een officiële handtekening. Maar hoe doe je dat in het digitale tijdperk.Printen, tekenen, scannen, mailen? Echt niet! Dat kan slimmer, sneller en safer. Hou vertrouwelijke gegevens vertrouwelijk, versleutel de inhoud en bewaak de toegang. Dat is de oplossing van ‘tekenzeker’.

Met een digitale handtekening tekent u rechtsgeldig al uw offertes, contracten en facturen. Het enige dat u nodig heeft is een smartcard en een kaartlezer, de rest gaat vanzelf. Uw PC herkent uw digitale identiteit en u kunt veilig uw documenten ondertekenen. Efficiënt en gemakkelijk.

Met behulp van een eenvoudig softwarepakket kunt u de inhoud van uw documenten onleesbaar maken, slechts zichtbaar voor de gewenste ontvanger. U kunt uw gegevens veilig mailen, op een USB-stick zetten of delen via bijvoorbeeld Dropbox of WeTransfer. Tekenzeker maakt dit mogelijk, veilig en betrouwbaar!


Het character Tebo hebben we ontwikkeld voor de promotiefilm van Teboza.

Voor Kinderopvang Kerkrade hebben we een korte animatieserie "Kokkie voedt op" geproduceerd waarin hun character beertje Kokkie kinderen op een interactieve manier leert hoe ze samen moeten eten, spelen, sporten en slapen.

"Het Jaar zonder Herfst" is een animatiefilm in productie door PJP Film & TV-producties. Het bijzondere verhaal over de 4 jaargetijden is reeds in 1979 geschreven en bedacht door regisseur en producent Peter Joosten. In het jaar 1981 werd dit verhaal al eens als succesvolle kindermusical in alle grote Limburgse theaters opgevoerd.


Het character Toon Tomaat blijkt uitermate geschikt voor educatieve en opvoeding doeleinden. Toon Tomaat is bioloog en leraar en vertelt kinderen over onder andere: Gezond eten, (Limburgse)  groenten en Fruit, Planten, Bloemen, Dierverzorging, Opleidingen, Het Menselijk Lichaam, enz.
De afleveringen van Toon Tomaat worden in het kinderprogramma ‘KINJERKRAOM’ van de Limburgse regionale TV-zender L1.

Jippe’s Top Joppers is een educatieve serie inzake beroepskeuze voor kinderen van de basisschool. Deze serie is een combinatie van cartoon met live-action video. In de serie Jippe’s Top Joppers gaat de geanimeerde hoofdrolspeler Jippe diverse bedrijven bezoeken om technische beroepen te onderzoeken.


In deze volledig in eigen huis geproduceerde tekenfilmserie, worden tijdloze onderwerpen op een speelse en educatieve wijze onder de aandacht van kinderen gebracht. Iedere aflevering  van ca. 6 minuten heeft een apart thema. De serie is opgezet vanuit sociaal-maatschappelijk oogpunt en kent daarom géén geweld of commerciële inslag. Verder is de serie in eerste instantie in het Limburgs dialect opgezet.