PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

Rubicon jeugdzorg is een organisatie die hulp biedt aan jeugdigen en hun ouders in Noord- en Midden-Limburg. Met name hulp op het gebied van opvoeding, opgroeien, ontwikkeling en/of gedrag. Rubicon is gevestigd in Horn.

Inter Chalet Shoppingcenter  direct aan de A73 in Horst. Alles voor de ideale woon en leef omgeving. Altijd verassend én elke dag open! Dus ook op zondag! Inter Chalet! Hét Shoppingcenter voor Bouwen Wonen en Tuin!

Als expertisecentrum bundelt CIRO+ kennis op het gebied van diagnose en behandeling van cliënten met complex chronisch orgaanfalen, in het bijzonder longfalen, hartfalen en slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. Ontwikkeling en verbetering van nieuwe behandelprogramma’s die aansluiten op de specifieke behoefte van de patiënt staan centraal.

UNIT4 ontwikkelt al 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal verticale segmenten en specifieke branches. Een van die doelgroepen is het Midden- en Kleinbedrijf (MKB): een zeer brede groep ondernemers met uiteenlopende eisen en wensen als het gaat om softwareondersteuning.

ArenaLease in Venlo is een universele leasemaatschappij, waarbij men tegen een marktconforme prijs voor ieder gewenst merk terecht kunt. U kunt van hun een pro-actieve houding,  betrouwbare én persoonlijke samenwerking verwachten. Voor ArenaLease hebben we een TV-commercial gemaakt waarbij we tegelijkertijd een 4x testimonials opgenomen hebben.

Cova Personeelsdiensten bemiddelt in enthousiaste en betrouwbare medewerkers voor korte en langere perioden. Cova heeft een grondige kennis van de lokale arbeidsmarkt en kan putten uit een groot bestand van ervaren arbeidskrachten.

De Kermis in Weert is een begrip in Zuid-Oost Nederland. Deze kermis is de op één na grootste van Nederland met 140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. Een kermis, die de binnenstad van Weert omtovert in één groot pretpark. De Weerter kermis staat bekent om haar grootte, betaalbare ritprijzen en gezelligheid.

Het Bospop festival in Weert is sinds jaar en dag het gezelligste pop- en rockfestival van Nederland.

Lindeboom Bierbrouwerij is een zelfstandige familiebrouwerij met een eigen karakter. De brouwerij kenmerkt zich door persoonlijk contact, vooral in de rol van klassiek ondersteunende brouwer in relatie met de afnemers die veelal tot de horecabranche behoren. Lindeboom verbindt zich met de omgeving waarin 't Bier van Hier wordt gebrouwen en geschonken, en heeft hart voor zijn drinkers.