PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

MiniContainment Nederland BV:een innovatieve werkwijze waarmee asbest op een veilige en gemakkelijke manier gesaneerd kan worden.


Midden in het centrum van de Europese staalindustrie is het Maastrichtse bedrijf Steel Solutions BV uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende zakelijke partners met betrekking tot de distributie en logistiek van staal.


Van Gorp Greenfood is een groentesnijbedrijf dat vers gesneden groenten en salades aanbiedt aan hoofdzakelijk de foodservice markt. Dit doen we op een kwalitatief hoogstaande, voedselveilige, innovatieve en duurzaam geteelde manier. Hierbij is gebruiksgemak een belangrijke voorwaarde.

Het bedrijf is opgericht in 1985 en sinds 1991 gevestigd in Belfeld, dichtbij belangrijke aanvoerroutes en Greenport Venlo. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een snelle levering binnen Nederland én landen zoals Duitsland, België, Engeland en Frankrijk.


Box Cleaning Service oftewel BCS, gevestigd in het Noord-Limburgse Baarlo, reinigt, repareert en transporteert kratten, pallets en boxen in alle soorten en maten. Voor Baarlose bedrijf mochten we een korte bedrijfsfilm van ca. 3 minuten produceren waarin het gehele proces van het wassen, reinigen en repareren van kratten, trays en pallets in beeld gebracht is. De video is met succes gepresenteerd tijdens de opening van het vernieuwde pand.

 


Limgroup is een internationaal opererend veredelingsbedrijf, actief in de gewassen asperge, aardbei en paddenstoelen. Drie innovatieve teams vormen samen Limgroup.

- Veredeling van hoogwaardige aspergerassen voor alle toepassingen in de wereld;
- Veredeling van zacht fruit, met name aardbeien;
- Paddenstoelenonderzoek én de ontwikkeling van nieuwe paddenstoelenrassen.


Lenders BV is een internationaal opererend plantenkwekerij met specialisatie in prei- en aspergeplanten. Ze beschikken over teeltlocaties in Marokko, Portugal en Kessel (limburg).

De werkwijze van Van den Elzen Plantenkwekerij wordt gekenmerkt door een proactieve marktbenadering en een innovatieve opstelling. Op die manier is de onderneming uitgegroeid tot één van de vijf grootste plantentelers van Nederland, met Noord Europa als afzetgebied.

Centrum voor Tandheelkunde de Wit Gebit bestaat en is gevestigd in Kessel sinds 1981. In deze moderne praktijk staat kwaliteit en preventie van de mondzorg voorop.


Sulzer Turbo Services Venlo is s'werelds grootste bedrijf voor het repareren, ontwerpen en vervaardigen van (nieuwe) gasturbine componenten. Sulzer is een wereldwijd opererend bedrijf heeft met meer dan 30 jaar ruime ervaring hierin.

Lindeboom is al meer dan 140 jaar een volledig zelfstandige familiebrouwerij gelegen in Neer, in het hart van Limburg. Ambachtelijk bier brouwen met passie en vakmanschap. En deze missie wil Lindeboom tot in de verre toekomst voortzetten.

Frank Coolen Machines uit Heythuysen is een technische groothandel gespecialiseerd in machines voor de hout- en metaalbewerking voor industrie en bouw. Voor de fa. Coolen is een promotiefilm voor met name in de showroom. Verder wordt een verkorte versie in de vernieuwde website geplaatst. De film geeft een comleet beeld van het bedrijf van de verkoop van onderdelen tot het uitvoeren van reparaties. Kijk voor meer informatie op www.frankcoolen.nl.


John Deere Fabriek Horst produceert hoogwaardige spuitmachines voor de land- en tuinbouw. In de fabriek in Horst worden met name getrokken spuitmachines gefabriceerd. Daarnaast worden er sinds kort zelfrijdende spuitmachines geproduceerd. John Deere Horst is sinds 1998 onderdeel van Deere & Company. Dit is de grootste fabrikant van landbouwwerktuigen ter wereld. Het concern doet zaken in meer dan 160 landen en heeft wereldwijd ruim 47.000 werknemers in dienst.


Van Gorp Greenfood, gevestigd in het Nederlandse Belfeld, is een groentesnijbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van vers gesneden groentes voor de foodservice markt.