PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

Met de campagne 'Mach mit!' wil de Actiegroep Duits jongeren enthousiasmeren voor de taal van ons grootste buurland en onze belangrijkste handelspartner. De Actiegroep wil het draagvlak voor en de kennis van de Duitse taal in Nederland vergroten. Binnen de Actiegroep Duits werken samen: de Duitse Ambassade, de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK), het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA) en het Goethe‐Institut Nederland.

Deze video is een compilatie van het centrale evenement dat de Actiegroep Duits op donderdag 10 april 2014 - de derde landelijke Dag van de Duitse taal - in de Haagse Hogeschool in Den Haag organiseerde. Verder ook interviews met Evert ten Napel (sportverslaggever), Wouter Meijer (NOS Correspondent Duitsland) en Ellen ten Damme (actrice/muzikant).


Een competitief en innovatief  Limburg heeft in toenemende mate behoefte aan arbeidskrachten en ondernemers die hun kansen grijpen over de landsgrenzen heen. Daarvoor hebben ze kennis, vaardigheden, maar vooral ook een internationaal georiënteerde houding nodig. De unieke ligging van Limburg in Europa, biedt jongeren enorme kansen om zich te ontwikkelen tot Europese burgers.

 


In opdracht van COS Limburg werd eind 2011 en begin 2012 een 6-tal korte bedrijfsfilms gemaakt rond het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ten behoeve van de gemeentelijke MVO-prijzen in Sittard-Geleen en in de regio Parkstad. De 6 bedrijven zijn terecht finalist. Ze kunnen zich met recht een voorbeeldig ambassadeur noemen van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in de regio Zuid-Limburg.