PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Recente producties

Producties

Koning Arthur geliefde koningin Guinevere is niet happy met haar geliefde man. In Camelot vergadert de koning te veel met de ridders van de beroemde "Ronde tafel". Koningin Guinevere vraagt de hulp van de oude tovenaar Merlijn.

Tovenaar Merlijn maakt een krachtige toverpudding om koning Arthur’s aandacht voor Guinevere te herwinnen. Maar koning Arthur's favoriete ridder Lancelot snoept stiekem van de pudding en wordt verliefd op koningin Guinevere. Een draak ontvoerd Guinevere’s slippers. De verliefde Ridder Lancelot komt in actie.


In de zeventiende eeuw gaat Gulliver, een jonge Engelse avonturier op ontdekkingsreis. In een hevige storm zinkt zijn schip. Gulliver komt terecht in het land van de reuzen. Hij wordt opgepikt door een visser die hem mee naar huis neemt. Daar ontmoet Gulliver de vissersdochter. De visser besluit echter om Gulliver te verkopen aan de kermis.

Het succes van Gulliver bereikt de oren van Prins Flinap en Gulliver mag in het paleis gaan wonen. Dit wekt de afgunst van de hofnar, die besluit om wraak te nemen. De vissersdochter helpt Gulliver ontsnappen in een poppen- huis. Tenslotte wordt Gulliver opgepikt door een zeilboot en keert terug naar Engeland.


Inspecteur Ed en agent Freddie Muis volgen al een tijdje de criminele kater Kale-Kobus. Door inzet van ‘Vikkie Vlo’ komen ze Kale-Kobus op het spoor.

Agent Freddie probeert in de stad een eind te maken aan het kattenkwaad van Kale-Kobus terwijl Inspecteur Ed naar het Ronde bos gaat omdat hij verwacht dat Kale-Kobus ook daar zal toeslaan! Kale-Kobus ontvoerd de beroemde operazangeres Rita Kanaripita. Agent Freddie weet hen te bevrijden en wil Kale-Kobus arresteren, maar Kale-Kobus ontsnapt.

Inspecteur Ed hoort dat de boevenbende van Kale-Kobus alle bomen van het bos wil omzagen. Gelukkig krijgt Inspecteur Ed hulp van zijn collega’s uit de stad en enkele bosbewoners. Kale-Kobus belandt achter slot en grendel, inspecteur Ed gaat in het bos wonen en krijgt de eretitel: Kapitein van het bos!


De 4 specials van de Hill Billy Bokken gaan over een bokken familie in de stad Huppelepup.