PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

In het vredige en rustige woud Wintergroen wonen drie bevriende wasbeertjes: Bert, Melissa en Ralph. Als Bert weer eens in de problemen zit dan staan Ralph en Melissa altijd klaar om Bert te helpen. 

Het zorgeloze leventje van de wasbeertjes wordt regelmatig verstoord door het rijke aardvarken Cyril Snauw. Hij wil nog meer geld verdienen en heeft daarbij hulp van 3 domme zwijntjes. Cyril noemt ze meestal één, twee en drie. Hij wil het bos laten kappen om er een sportarena te bouwen, maar dat laten de wasbeertjes natuurlijk niet gebeuren. 

De zoon van Cyril, de vriendelijke en slimme Cedric, is de beste vriend van Bert. Door deze vriendschap ontstaan er nog meer spannende avonturen.


Vier afzonderlijke boerderijdieren die door hun eigenaar slecht behandeld worden besluiten weg te lopen. De ezel Tonto, wil naar Bremen om daar stadsmuzikant te worden. Achtereenvolgens sluit de hond Lupo, de kat Burlón en de haan Koki zich bij de ezel aan. Op weg naar de stad moeten ze in een bos overnachten waar ze een huis ontdekken van een boevenbende. Ze verjagen de boeven door bovenop elkaar te staan en heel veel lawaai te maken. Zo hebben de 4 boerderijdieren een heel huis voor zichzelf.

Hun nieuwe leventje als de Bremer Stadsmuzikanten is allesbehalve rustig want in en om het bos gebeurt van alles. Bovendien komen de boeven onder leiding van Chef nog regelmatig terug. Chef is het brein en ziet eruit als een Italiaanse gangster. Zijn helpers Bestia, Tapón en de hond Atila zijn gelukkig grote stuntels waardoor de 4 stadsmuzi- kanten hen telkens te slim af zijn.