PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

In deze vormende serie beleven Brigadier Pit en zijn hond Marsepein spannende avonturen zonder geweld te gebruiken. Brigadier Pit is een echte politieagent in hart en nieren. Hij is sluwe criminelen vaak te slim af. Brigadier Pit en zijn hond Marsepein krijgen daarbij hulp van hun vriendjes Koekoek en Blondie.  

De commandant van Brigadier Pit is een computer. En als dat nog niet genoeg spannende avonturen oplevert is de brigadier tot over zijn oren verliefd op Katja een krantenverkoopster wat voor nog meer leuke sensatie zorgt.


Deze Russisch-Japanse tekenfilm is voor jong en oud. Het gaat over het leven van Pim de pinguïn, zijn ouders, zijn verstrooide opa en zijn vriendinnetje Fifie. Ook al is Antarctica een koud en ruig land toch is het in de pinguïnkolonie een vrolijke boel. Pim is een echte haantje de voorste en ontzettend nieuwsgierig. 

Op een dag loopt Pim weg van de kolonie en komt hij in contact met een wetenschappelijke expeditie. Daar leert hij Toby de sledehond kennen. Door een aardige professor wordt hij weer thuisgebracht bij de andere pinguins. Hij moet dan net als alle andere kleine pinguins naar de Pinguïnschool. Maar tijdens het speelkwartier sluipt Pim toch weer weg. Dit keer neemt hij zijn vriendinnetje Fifie mee. Ze gaan naar Pim zijn nieuwe vriendje Toby. 

Ze ontsnappen ternauwernood uit de klauwen van roofvogels. Maar ze worden ook nog aangevallen door een zeeleeuw. Maar gelukkig worden ze gered door een orka!