PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

Tijdens het KnalFilmFestival maakten tieners in de leeftijd van 12 t/m 14, onder begeleiding van vrijwilligers van de LOVA (Limburgse organisatie van audiovisuele amateurs) zelf een eigen film. Met de groep werd een script geschreven, een geschikte filmlocatie gezocht, geacteerd en gemonteerd.De deelnemende tieners van de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs, zijn zéker een unieke ervaring rijker.

Er werd gewerkt met een professionele camera- en montageset welke door PJP Film & TV-producties wordt geleverd. Op het einde van de dag waren de resultaten meteen te bekijken in de bioscoopzaal in Dok 6 in Panningen.


Voor de 4x vestigingen van het Citaverde College in Limburg organiseerden we voor de 2e keer een heus filmfestival "Het Groene Kalf". VMBO leerlingen moesten zelfstandig een video maken rondom het thema 'Greening the City'. Leerlingen mogen zelf kiezen hoe ze het thema invullen. Deze video's werden vertoond op de open dag van het VMBO.

Voor de 4x vestigingen van het Citaverde College in Limburg organiseerden we in 2013 voor de 1e keer het filmfestival "Het Groene Kalf". VMBO leerlingen moesten zelfstandig een video maken rondom van ter voren bepaald thema. Thema was in 2013 "Groen moet je doen". De leerlingen kregen een vrije invulling van het thema. Deze video's werden vertoond op de open dag van het VMBO.

Het Knalfilmfestival is een ééndaags film-evenement voor jongeren. Tijdens het KnalFilmFestival maakten 9 groepen tieners, ieder geheel zelfstandig, een film. Dit onder begeleiding van meestal 2 vrijwilligers van de LOVA (Limburgse organisatie van audiovisuele amateurs). Met de groep werd een script geschreven, een geschikte filmset gezocht, geacteerd, gefilmd en gemonteerd.

Tijdens het KnalFilmFestival 2012 maakten zes groepen tieners een film onder begeleiding van vrijwilligers van de LOVA (Limburgse Organisatie Van Audiovisuele-amateurs). Met de groep werd een script geschreven, een geschikte filmset gezocht, geacteerd en gemonteerd. Er werd gewerkt met professionele filmcamera's van KresjTV.nl. Op het einde van de dag werden alle films vertoond aan het publiek (deelnemers en hun ouders) in de zaal te Haelen.