PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

Voor Rubicon Jeugdzorg maakten wij een campagne om aandacht te vragen voor pleegzorg. In Noord- en Midden-Limburg zijn nog altijd te weinig pleeggezinnen. Voor de campagne produceerden we een TV-commercial van 35 seconden en een promotievideo van 3 minuten voor uitzending maar ook voor op YouTube. Verder wordt deze video ingezet bij presentaties en informatiebijeenkomsten.

In 2011 werd in Stichting Jeugdzorg Sint Joseph in Cadier in Keer, in verband met het 100-jarig jubileum, een filmfestival gehouden onder alle groepen. De jongeren mochten zelf het script schrijven, de camera bedienen en monteren. Een prijs was o.a. een professionele versie van hun eigen film.

In de aanloop naar het WK Wielrennen in Limburg ging Sinterklaas trainen met zijn Pieten in de regio Zuid-Limburg. De zwarte Pieten hebben in de regio Sittard-Geleen alvast de voorbereidingen getroffen door rond te fietsen in de regio. De Sint komt later met de trein aan op het station van de Gemeente Valkenburg.

U heeft het mis als u denkt dat loverboys alleen actief zijn in de Randstad en de grote steden. Ook in Limburg is de kans aanwezig dat jongeren in aanraking komen met loverboy-praktijken, binnen school, het uitgaansleven, internet, etc. Vandaar dat de gemeente Sittard-Geleen en de Provincie Limburg in samenwerking met een aantal aangesloten partners een vuist willen maken tegen deze problematiek en een Meldpunt aanpak loverboys Westelijke Mijnstreek heeft ontwikkeld.

In 1960 werd in Roggel een camping opgericht rondom een natuurvijver. Dit werd camping De Leistert waar ook een zwembad en recreatiepark rondomheen gecreërd werd. Dit heeft niet alleen invloed op het dorp Roggel maar ook invloed op de omliggende regio. Het park bestond in 2010 precies 50 jaar. Reden voor een feestje maar ook voor een terugblik over de afgelopen jaren.