PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

De videoclip van de Blerickse bluesgroep OLD SKIN BLUES BAND (OSBB) van het nummer "Zwart Water". Het nummer gaat over een verdwenen vader die voor het laatst in het moerasgebied van het Zwart Water in Venlo is gesignaleerd maar nooit is teruggevonden. Jeroen Joosten tekende voor de productie.

RECTIFIRE!! Eén groot feest der herkenning met Status Quo, Kiss, ZZ-Top, Herman Brood en vele anderen... Limburg is een lekkere rock-cover band rijker!  Rectifire zet de klok 20 jaar terug om je vervolgens na de break terug te brengen in de tegenwoordige tijd.

AnnieMatie is een dynamisch en zeer ervaren entertainment en evenementenbureau, gespecialiseerd in doeltreffend entertainment en effectieve evenementen. Anniematie heeft een 2-tal kindervrienden namelijk Aartje Twinkel en Clown Frodie.

Lotte Theuwis zingt het liedje 'Hallo Maon'. Een stevig poprocknummer in de trant van de Duitse rockzangeres Nena. Het liedje is  geschreven en geproduceerd door Johan Derrez. De mastering en eindmix waren in handen van Marlstone Music.

Het Oud Limburgs Schuttersfeest werd in 2009 in Neer gehouden. In Neer werd zelfs een heus songfestival gehouden om het OLS lied van 2009. Van het winnende liedje werd een videoclip gemaakt.

De Old Skin Blues Band uit Venlo en omgeving heeft een mooie sfeervolle videoclip laten maken van het nummer "Bop till you drop".