PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Recente producties

Producties

De 5 presentatievideo's van de genomineerde bedrijven voor de Ondernemersprijs Peel en Maas 2015. Ook dit jaar mocht PJP FILM & TV-producties korte video's maken van deze bijzondere bedrijven!

Voor de editie van 2015 is als thema gekozen: “Ondernemen met mensen”. Voor bijna elke ondernemer vormen de mensen in en om zijn onderneming de ultieme uitdaging en ze bepalen altijd het succes van zijn onderneming.


In navolging van MVO prijzen 2012 en 2014 hebben COS Limburg, bedrijvennetwerk KOM'MIT en de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen en Stein opnieuw de handen ineen geslagen en organiseren zij de MVO-prijs Westelijke Mijnstreek 2015-2016.


Voor het Dorpsoverleg Kessel maakten we een presentatiefilm welke de burgers van Kessel oproept om een enquete in te vullen voor de toekomstvisie "Kessel 2025". De gemeente sturen steeds meer aan op zelfsturing vandaar dat het dorpsoverleg de burgers oproept om aan te geven wat er in de toekomst in dit prachtige Maasdorp moet gebeuren.

De ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd sinds 2010. De bekendmaking van de Ondernemersprijs Peel en Maas vindt altijd plaats tijdens een feestelijke ondernemersavond in DOK6 te Panningen.

Tijdens deze avond zullen de genomineerde bedrijven zich uitgebreid presenteren; op grond van deze presentaties kunnen de aanwezigen een stem uitbrengen op een van de genomineerden. Het bedrijf met de meeste stemmen wint de Rabo Publieksprijs.

 

De MVO-prijs Maastricht Heuvelland is in maart 2014 voor de eerste keer uitgereikt en is een initiatief van COS Limburg en IMMENS het platform van bedrijven in de regio die samen met de MTB- kansen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In samenwerking met de gemeenten in het Heuvelland wordt deze tweejaarlijkse prijs uitgereikt aan regionale ondernemingen die op maatschappelijk, ecologisch en economisch terrein succesvol zijn.


De Konnekt’os MVO-prijs Weerterland is in 2014 voor de eerste keer uitgereikt en is een initiatief van COS Limburg en MVO-platform Konnekt’os (gelieerd aan de Risse Groep) in samenwerking met de drie gemeenten in Weerterland. Het is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen die op maatschappelijk, ecologisch en economisch terrein succesvol zijn.

ook in het jaar 2013-2014 werd in de Westelijke Mijnstreek de MVO Award uitgereikt. Een 3-tal bedrijven uit de Westelijke mijnstreek in Limburg waren genomineerd voor deze prijs. In deze presentatiefilms wordt gekeken hoe binnen het bedrijf het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geïntegreerd is.

In dit jaar waren genomineerd: Fagro, Perfact Group en Henssen BV allen gevestigd in de Westelijke mijnstreek.


Na de geslaagde edities van de ondernemersprijs Peel en Maas 2010, 2011 en 2012 werd op woensdag 23 oktober de winnaar bekend van het jaar 2013. De bekendmaking van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2013 vond plaats tijdens een feestelijke ondernemersavond in DOK6 te Panningen. Tijdens deze avond zullen de genomineerde bedrijven zich presenteren; op grond van deze presentaties kunnen de aanwezigen een stem uitbrengen op een van de genomineerden. Het bedrijf met de meeste stemmen wint de Rabo Publieksprijs.


De MVO-prijs Parkstad is in 2012 voor de eerste keer uitgereikt en wordt georganiseerd door COS Limburg. In samenwerking met de gemeenten in regio Parkstad wordt deze prijs uitgereikt aan regionale ondernemingen die op maatschappelijk, ecologisch en economisch terrein succesvol zijn.

In 2012 waren de volgende bedrijven genomineerd:
- De Wijk van Morgen - Heerlen
- Gaia Zoo - Kerkrade
- New Energy Systems - Schimmert


Op 24 oktober 2012 vond de uitreiking van de Ondernemersprijs Peel en Maas plaats bij Dok6 te Panningen. Er waren 5 genomineerde bedrijven waarvan Herman Vaessen/GroenRijk Maasbree de winnaar werd. Slagerij Rutten ging er met de publieksprijs vandoor. PJP maakte van iedere genomineerde een korte presentatiefilm van ca. 2 minuten. De video's werden tijdens de uitreiking aan het grote publiek getoond.

De Kom'mit MVO prijs Westelijke Mijnstreek is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen die op maatschappelijk, ecologisch en economisch terrein succesvol zijn.

 "Door het maken van bewuste keuzes hierin, spelen bedrijven een belangrijke rol in het realiseren van een sterkere en betere regio. Als organisatie willen we bedrijven die hier bewust mee bezig zijn via de MVO-prijs belonen en stimuleren hiermee door te gaan", aldus Ronald Kohnen, directeur COS Limburg.


Kinderopvang Kerkrade bestond in 2012 precies 25 jaar. Reden voor een feestje. Ter gelegenheid van het jubileum kwam de kinderopvang op het idee om een video te maken. PJP gaf hun het idee om het bestaande logo (een beertje) tot leven te laten komen en deze geanimeerde beer de verschillende opvangmogelijkheden te laten zien. Dit heeft geresulteerd in een aantrekkelijke film waarin meerdere technieken gebruikt zijn.