PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

TV producties

Producties » TV Producties

In het laatste weekend van september, vrijdagavond tot en met woensdag, verandert de binnenstad van Weert weer in één groot pretpark. De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg! Een kermis die je zeker niet wilt missen!


InterChalet is sinds 1978 gevestigd op een gunstige, goed bereikbare locatie direct aan de A73 afrit 11 in Horst.  Van een enkele houtafdeling uitgegroeid tot een heus Shoppingcenter met thema’s als Bouwen, Wonen en Tuin. Een breed en diep assortiment en een goed advies door goed opgeleid personeel.

Er zijn veel ontwikkelingen in de zorg in Nederland. Een van die ontwikkelingen is het verkleinen van grote zorginstanties. Deze promotiefilm maakten we in opdracht van De Zorggroep.

We interviewden hiervoor medewerkers die reeds in werken in kleinere teams. Deze vertellen over de eerste ervaringen met het werken in kleine zelfstandige teams in de thuiszorg. We gaan kijken binnen een 4-tal locaties: team Heythuysen, Reuver/Offenbeek, Roerdalen en Afferden.

 


De Actiegroep Duits maakt zich sterk voor de Duitse taal in Nederland. Met gebundelde kracht werken vier partners samen om het bewustzijn voor het belang van de Duitse taal voor Nederland te vergroten: de Duitse Ambassade in Den Haag, het Duitsland Instituut Amsterdam, de Nederlands-Duitse Handelskamer en het Goethe-Institut Amsterdam.


Laura Metaal Fabrications produceert seriematige en samengestelde producten door middel van knippen, brand-, plasma- en lasersnijden, persen, walsen, zetten, ponsen, machinaal bewerken en lassen.

Het productiepakket omvat bermbeveiliging (beter bekend als vangrails), barriers, constructiewerk, profielen, componenten voor de zware voertuigen- en kraanconstructie en speciale brandsnijproducten.


Teboza staat voor 100% Asparagus! Teboza is een familiebedrijf dat al generaties lang thuis is in de teelt en het vermarkten van asperges. Alles bij Teboza gebeurt met liefde voor asperges!

Als middelgroot ingenieursbureau biedt VIRO, met meer dan 600 medewerkers in vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk, haar opdrachtgevers uit diverse industriële sectoren een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Hun toepassingsgebieden: Industriële Projecten, Machinebouw en Product Engineering.


Als marktleider van Nederland beschikt Salentijn over een jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof betaalmunten. Talloze horecagelegenheden, evenementen, kermissen en verenigingen ervaren al jaren van de voordelen van Salentijn.


Voor NHA Thuisstudies in Panningen hebben we een korte promotiefilm van ca. 3 min. gemaakt met name bedoeld voor hun website. De film moest een goed beeld geven wat thuisstuderen nu precies inhoudt. En verder hoe het bestelproces en productieproces van de cursussen en thuisstudies in zijn werk gaat.

Kijk hier naar de referentie van NHA Thuisstudies.


Voor de Gemeente Weert hebben we binnen een zeer korte termijn een korte promotiefilm gemaakt. De promotiefilm werd met name gebruikt tijdens een conferentie tijdens een handelsdelegatie in China. Weert is met zijn goeie aanvoerwegen een aantrekkelijke vestigingsplaats.

De voorgenomen sluiting van de Van Hornekazerne in Weert door de Minister van Defensie heeft ervoor gezorgd dat de gemeente Weert en de provincie Limburg de krachten hebben gebundeld. De regio denkt een krachtig alternatief te hebben om sluiting tegen te gaan! Dit alternatief heet: KMS 2020 - Kazerne van de Toekomst.

Zoekt u een advocaat die: professioneel, betrokken en deskundig is? uw belang voorop stelt?En betaalbare rechtshulp biedt? Dan bent u bij Van der Woning Advocatuur aan het juiste adres.


Lekker shoppen, inspiratie opdoen, een hapje eten, klusspulen halen en tenslotte nog even snel boodschappen doen? Het kan allemaal bij de Huis & Tuin Boulevard in Roermond door het unieke aanbod van superstores en ruime openingstijden.

Eikenprocessierups Totaalzorg is een landelijke dienstverlener op het gebied van de bestrijding van de Eikenprocessierups. Deze rups heeft de afgelopen jaren voor veel overlast gezorgd in Nederland.

In Midden-Limburg zijn in 2010 jaar de deuren geopend van het unieke recreatiepark Buitenhof de Leistert in Roggel. Omringd door een prachtig natuurgebied werden hier 225 luxe vakantieboerderijen gerealiseerd in Limburgse boerderijstijl.

Voor het Amerikaans/Europese bedrijf DIGI-STAR hebben we een ca. 6 minuten durende promotiefilm geproduceerd.  De promotiefilm gaat met name om het product TMR Tracker te promoten. TMR Tracker is een flexibele totaaloplossing voor het gehele voermanagement op het moderne melkveebedrijf.

In het hart van Limburg nabij het authentieke dorp Roggel is Recreatiepark de Leistert gevestigd. Recreatiepark de Leistert biedt verblijfsmogelijkheden van tent tot vakantiewoning. Het park bestaat uit de camping en de buitenhof waar de vakantiewoningen zich bevinden.

De gemeente Peel en Maas is een nuchtere, no-nonsense gemeente in het landschappelijk gebied tussen de Peel en de Maas. Een gemeente van ruim 43.000 doeners, die innovatief en trots op hun regio zijn. Belangrijke elementen waren vooral het uitbeelden van het nieuwe logo en de slogan van de gemeente.

De Hendriks Graszoden Groep houdt zich bezig met het telen en aanleggen van graszoden voor diverse toepassingen. Hendriks Graszoden levert en legt grasvelden in Europa's grootste en bekendste voetbalstadions.

Wilt u een gezellig avondje uit? Bij DOK6 in Panningen bent u dan aan het juiste adres! Een theater, een gezellig uitgaanscafé, een sfeervol restaurant én een servicebioscoop onder één dak! Een echte thuishaven voor amusement!