PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Recente producties

Producties

Van Gorp Greenfood heeft al een zeer lange samenwerking met PJP Film & TV-producties. In 2007 hebben we samen met hen een bedrijfsfilm gemaakt en deze hebben we in 2014/2015 geheel vernieuwd.


"Wij wilden met NHA in een film van maximaal 3 minuten het hele proces uitleggen van wie we zijn, wat we doen en welke voordelen dit onze cursisten biedt.

Met PJP Film & TV Producties was het vanaf dag 1 prettig werken; kritische vragen over het script, voorstellen om bepaalde zaken juist wel of niet te doen en vakkundig camerawerk en montage waren voor ons de sleutel tot een bedrijfsfilm die zijn doel diende.

Naast de film voor de Nederlandse markt, hebben we ook voor onze Belgische tak een film door PJP laten maken; deels met reeds bestaand materiaal, deels met speciaal nieuw geschoten materiaal in onze cursuswinkel in Antwerpen.

Professionalisme, vriendelijkheid en snel schakelen zijn 3 zaken die voor ons PJP Producties definiëren."

Met vriendelijke groet, 

NHA thuisstudies  

Luuk Majolee
Marketeer


In opdracht van de Provincie Limburg mochten wij een 6-tal videoproducties maken voor de Conferentie Buurtaal en Internationalisering Limburg. Een omvangrijk project met veel opnamelocaties door geheel Limburg.

De gemeente Weert en de provincie Limburg zijn voortvarend bezig met de verdere uitwerking van het businessplan KMS 2020 – Kazerne van de Toekomst. Dit om meer besparingen te halen om de Koninklijke Militaire School (KMS) voor Weert te behouden. PJP heeft voor de campagne een film geproduceerd waarin duidelijk wordt op welke fronten er geld door Defensie bespaard kan worden.

Sinds 2011 is PJP Film & TV-producties de audiovisuele partner voor COS Limburg om korte presentatiefilms van genomineerde bedrijven te maken rond het thema "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen". Deze video's worden getoond tijdens de uitreiking van de MVO-Prijs en worden daarna op YouTube gezet om een goed voorbeeld te dienen aan andere geïnteresseerde bedrijven.

Sinds 2011 zijn er inmiddels diverse uitreikingen geweest in de Gemeente Sittard-Geleen, regio Parkstad, Weert e.o. en Maastricht/Heuvelland.


Bij Christiaens Agro Systems in Neer ontwikkelt en bouwt  men machines voor de verwerking van groenten. Hierbij heeft men zich gespecialiseerd in langwerpige groenten zoals asperge, prei, lente uien en komkommers.

 


MCS Diagnostics BV is specialist op het gebied van diagnostica en hoogwaardig QA systemen voor onder andere de voedingsmiddelen -, zuivel - en cosmetische industrie, klinische microbiologie en veterinaire microbiologie. We hebben een korte instructiefilm van 3 min. van één van hun producten nl. de CHARM EZ gemaakt.


Beeren-Plantproducts is een moderne plantenkwekerij welke zich gespecialiseerd heeft in het opkweken van aspergeplanten, preiplanten en aardbeiplanten. De film duurt ca. 8 min. en is achteraf opgedeeld in 4 aparte films welke geïntegreerd zijn binnen de website. Verder is de film ook de in de Engelse, Duitse en Franse versie uitgebracht.


Deze grote woningcorporatie is met 6 vestigingen actief in de hele provincie Limburg. Voor iedere vestiging is er een presentatiefilm van ca. 7 minuten gemaakt. Kijk voor meer informatie op: www.wonenlimburg.nl

Herman Vaessen Hoveniersbedrijf is sinds 1963 uitgegroeid tot een gespecialiseerde 'groene dienstverlener' die werkt voor particulieren, overheden, bedrijven en instellingen. Het dienstenpakket van het bedrijf reikt van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging.

Christiaens Agro Systems in Neer is een fabrikant van was-, snij- en sorteerinrichtingen voor groenten.  Voor de firma Christiaens hebben we een promotiefilm van ca. 7 minuten gemaakt. Deze film is uitgebracht op DVD waar de film in 5 talen op staat. In het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans. Uiteraard staan de films ook op de website van Christiaens.