PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Diensten » TV Productie » Meercamera registratie

Meercamera registratie

PJP Film en TV-producties maakt ook meercamera-registraties van live-evenementen zoals concerten, festivals maar ook van seminars en optochten. Ieder evenement is uniek en heeft een andere insteek qua vorm en inhoud. Wij zullen intensief meedenken in het format, in de uitwerking van het evenement en de uiteindelijke registratie. Voor welke doelgroep, welk publiek gaat zo’n programma kijken…. Belangrijke zaken waar wij al jaren ervaring mee hebben.

Een optreden live laten registreren?

Ook kun je door ons een live-optreden laten registreren. We zijn in bezit van meerdere dezelfde camera’s en een compacte en mobiele regieset. Deze kan op elke denkbare locatie ingezet kan worden.  Vanuit de regieset is het ook mogelijk om een extra videolijn te leggen om de videobeelden te tonen op bijvoorbeeld de beamer-schermen in de zaal of groot ledscherm.

Later kunnen we er een DVD of digitale files van maken welke jezelf naar YouTube kunt uploaden. Onze organisatie is op een dusdanige manier ingericht dat wij een goeie “prijs/kwaliteit” leveren. Daarmee kunnen wij toch een professionele productie maken…..zelfs voor een kleiner budget!

Kijk hier voor de specificaties van onze compacte regieset!

Kijk hier voor een overzicht van de door ons geproduceerde meercamera-registraties.