PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Diensten » TV Productie » Documentaire / Drama

Documentaire / Drama

PJP Film & TV-producties maakt naast TV-programma’s en corporate video ook dramaproducties of documentaires.

DOCUMENTAIRE:

Een documentaire geeft meestal een objectief beeld van een politiek, wetenschappelijk, maatschappelijk of historisch onderwerp en zijn vaak informatief van aard. In een documentaire probeer je de werkelijkheid uit te leggen aan de toeschouwer buiten de wereld van de film. De soorten, vormen en genres van documentaires en de daarachterliggende bedoelingen lopen ver uiteen. Voor verschillende organisaties hebben we documentaires gemaakt.

DRAMA:

Drama wordt gebruikt om de kijker inhoudelijk veel te laten zien van bepaalde (persoonlijke) ontwikkelingen van één of meerdere hoofdpersonen in het verhaal. Een drama behandelt doorgaans een emotioneel thema en is erop gericht om de kijker zich in te laten leven zodat zij hun gevoelens kunnen voelen en zij zich kunnen identificeren met de hoofdpersoon.

Denk hierbij aan producties waar (semi) professionele acteurs ingezet dienen te worden om zo een idee of onderwerp meer gestalte te geven. PJP Film & TV-producties kan dit eventueel ook seriematig maken. Van het eerste idee en het uitwerken van het script, van het casten van acteurs tot de complete productie van de film of serie.

Kijk voor een aantal documentaire of dramaproducties welke recent door ons gemaakt zijn.